Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tonight alive Songtekst: just for now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tonight alive - just for now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just for now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tonight alive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tonight alive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just for now .

Origineel

[Verse 1] My heart beats loud enough to deafen me And you keep coming to me in my dreams And lights flash, I beg that you'll appear In flesh and tell me everything I want to hear And then again [Chorus] If the pain is endless How can I live, how can I live? When the weight is relentless To be with you now Feels like the only way out Maybe you can make it better I don't need forever Just find me somehow And if you're unsure 'Cause we've been here before I don't want more than for You to talk me down And love me just for now Love me just for now [Verse 2] My mind plays with you like you're its favorite game And I shake, addicted to the drug I crave And I'm trapped carrying this burden on my back But I won't let you fall even if my body cracks Even if my body cracks I don't need my body [Chorus] If the pain is endless How can I live, how can I live? When the weight is relentless To be with you now Feels like the only way out Maybe you can make it better I don't need forever Just find me somehow And if you're unsure 'Cause we've been here before I don't want more than for You to talk me down And love me just for now Love me just for now [Bridge] I can't erase what we had So please understand It's not how I want this to be Yet I'm chained to the past And I'm sinking fast Not how I wanted you to see me [Chorus] If the pain is endless How can I live, how can I live When the weight is relentless To be with you now Feels like the only way out Maybe you can make it better I don't need forever Just find me somehow And if you're unsure 'Cause we've been here before I don't want more than for You to talk me down And love me just for now Love me just for now

 

Vertaling

[Verse 1] Mijn hart klopt luid genoeg om me doof te maken En je komt steeds naar me toe in mijn dromen En lichten flitsen, ik smeek dat je verschijnt In levende lijve en vertel me alles wat ik wil horen En dan weer [refrein] Als de pijn eindeloos is Hoe kan ik leven, hoe kan ik leven? Als het gewicht onverbiddelijk is Om nu bij jou te zijn Voelt als de enige uitweg Misschien kan jij het beter maken Ik hoef niet voor altijd Vind me gewoon op een of andere manier En als je onzeker bent 'Cause we've been here before Ik wil niet meer dan dat dat je me naar beneden praat En hou gewoon van me voor nu Hou gewoon van me voor nu [Verse 2] Mijn geest speelt met je alsof je zijn favoriete spel bent And I shake, addicted to the drug I crave And I'm trapped carrying this burden on my back But I won't let you fall even if my body cracks Zelfs als mijn lichaam kraakt Ik heb mijn lichaam niet nodig [refrein] Als de pijn eindeloos is Hoe kan ik leven, hoe kan ik leven? Als het gewicht meedogenloos is Om nu bij jou te zijn Voelt als de enige uitweg Misschien kan jij het beter maken Ik hoef niet voor altijd Vind me gewoon op een of andere manier En als je onzeker bent 'Cause we've been here before Ik wil niet meer dan dat dat je me naar beneden praat En hou gewoon van me voor nu Hou gewoon van me voor nu [Bridge] Ik kan niet uitwissen wat we hadden Dus begrijp alsjeblieft Het is niet hoe ik wil dat dit is Yet I'm chained to the past En ik zink snel weg Niet hoe ik wilde dat je me zou zien [refrein] If the pain is endless Hoe kan ik leven, hoe kan ik leven Als het gewicht onverbiddelijk is Om nu bij jou te zijn Voelt als de enige uitweg Misschien kan jij het beter maken Ik hoef niet voor altijd Vind me gewoon op een of andere manier En als je onzeker bent 'Cause we've been here before Ik wil niet meer dan dat dat je me naar beneden praat En hou gewoon van me voor nu Hou gewoon van me voor nu