Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tonight alive Songtekst: reason to sing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tonight alive - reason to sing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reason to sing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tonight alive! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tonight alive en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reason to sing .

Origineel

You've gone and tied me up here again I'm hating on myself for ever letting you in I lost who I was and just for what you want I wish I'd decide I am going out of my mind I can't stand the thought of this again I hate how much I'm not myself around you It screws up my whole day And you don't have a single price to pay It's not like me to care for stupid things It's just what you do to me At least you give me reason to sing Woah, Woah At least you give me reason to sing Woah, Woah At least you give me reason to sing There's not a lot of things I regret But I'm doing my best just not to remember it One year on, you still haven't moved on No we can't be friends, everything is different I can't stand the thought of this again I hate how much I'm not myself around you It screws up my whole day And you don't have a single price to pay It's not like me to care for stupid things It's just what you do to me At least you give me reason to sing Woah, Woah At least you give me reason to sing Woah, Woah At least you give me reason to sing Maybe be we weren't meant to fix this Maybe be we weren't meant to fix this Maybe be we weren't meant to fix this Give me a reason to, give me a reason to: Woah, Woah Woah, Woah I hate how much I'm not myself around you It screws up my whole day And you don't have a single price to pay It's not like me to care for stupid things It's just what you do to me At least you give me reason to sing Woah, Woah At least you give me reason to sing Woah, Woah At least you give me reason to sing Woah, Woah At least you give me reason to sing Woah, Woah

 

Vertaling

Je bent weggegaan en hebt me hier weer vastgebonden Ik haat mezelf omdat ik je ooit binnenliet Ik verloor wie ik was en alleen voor wat jij wilt Ik wou dat ik had besloten Ik ben gek aan het worden Ik kan de gedachte hieraan niet meer verdragen Ik haat het dat ik mezelf niet ben als jij in de buurt bent. Het verpest mijn hele dag En jij hoeft geen enkele prijs te betalen Het is niets voor mij om om stomme dingen te geven Het is gewoon wat je me aandoet Je geeft me tenminste reden om te zingen Woah, Woah Je geeft me tenminste reden om te zingen Woah, Woah Je geeft me tenminste reden om te zingen Er zijn niet veel dingen waar ik spijt van heb Maar ik doe mijn best om het me niet te herinneren Een jaar later, ben je nog steeds niet verder gegaan Nee, we kunnen geen vrienden zijn, alles is anders Ik kan de gedachte aan dit weer niet verdragen Ik haat het dat ik mezelf niet ben bij jou. Het verpest mijn hele dag En jij hoeft geen enkele prijs te betalen Het is niets voor mij om om stomme dingen te geven Het is gewoon wat je me aandoet Je geeft me tenminste reden om te zingen Woah, Woah Je geeft me tenminste reden om te zingen Woah, Woah Je geeft me tenminste reden om te zingen Misschien was het niet de bedoeling dat we dit zouden oplossen Misschien waren we niet bedoeld om dit op te lossen Misschien waren we niet voorbestemd om dit op te lossen Geef me een reden om, geef me een reden om: Woah, Woah Woah, Woah Ik haat het dat ik mezelf niet ben bij jou Het verpest mijn hele dag En je hebt geen enkele prijs om te betalen Het is niets voor mij om om stomme dingen te geven Het is gewoon wat je me aandoet Je geeft me tenminste reden om te zingen Woah, Woah Je geeft me tenminste reden om te zingen Woah, Woah Je geeft me tenminste reden om te zingen Woah, Woah Je geeft me tenminste reden om te zingen Woah, Woah