Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony bennett Songtekst: being alive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony bennett - being alive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van being alive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony bennett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony bennett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals being alive .

Origineel

Somebody hold me too close Somebody hurt me too deep Somebody sit in my chair and ruin my sleep And make me aware of being alive Being alive Somebody need me too much Somebody know me too well Somebody pull me up short and put me through hell And give me support for being alive Make me alive Make me alive Make me alive Make me confused Mock me with praise Let me be used Vary my days But alone is alone, not alive! Somebody crowd me with love Somebody force me to care Somebody make me come through I'll always be there as frightened as you To help us survive Being alive Being alive Being alive! Somebody crowd me with love Somebody force me to care Somebody make me come through I'll always be there as frightened as you To help us survive Being alive Being alive Being alive!

 

Vertaling

Iemand hield me te dichtbij Iemand doet me te diep pijn Iemand zit in mijn stoel en verpest mijn slaap En me bewust maakt van het feit dat ik leef Levend te zijn Iemand heeft me te veel nodig Iemand kent me te goed Iemand trekt me kort en zet me door een hel En geeft me steun om in leven te zijn Maak me levend Laat me leven Maak me levend Maak me verward Bespot me met lof Laat me gebruikt worden Wissel mijn dagen af Maar alleen is alleen, niet levend! Laat iemand me volstouwen met liefde Laat iemand me dwingen om om me te geven Laat iemand me erdoor krijgen Ik zal er altijd zijn, zo bang als jij Om ons te helpen overleven Levend te zijn Levend Levend zijn! Laat iemand me volstoppen met liefde Laat iemand me dwingen om om me te geven Laat iemand me erdoor krijgen Ik zal er altijd zijn, zo bang als jij Om ons te helpen overleven Levend te zijn Levend Levend zijn!