Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony bennett Songtekst: can you find it in your heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony bennett - can you find it in your heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can you find it in your heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony bennett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony bennett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can you find it in your heart .

Origineel

I want your eyes to see my eyes I want your lips to touch my lips I want your love to be my love forever more Can you find it in your heart to forgive me I was thoughtless heaven knows I acted badly But the love I once gave to you so gladly Can you find it in your heart Can't we make another start, please forgive me I'm repenting and your arms alone can save me So if carelessly I lost the love you gave me Can you find it in your heart Day and night I want your eyes to see my eyes I want your lips to touch my lips I want your love to be my love forever more And never never more to part Must you tell me that it's over? think it over Though I once betrayed your love, forgive the treason And my darling if your mind can't find the reason Can you find it in your heart

 

Vertaling

Ik wil dat je ogen mijn ogen zien Ik wil dat je lippen mijn lippen aanraken Ik wil dat jouw liefde voor altijd mijn liefde is Kun je het in je hart vinden om me te vergeven Ik was onnadenkend, hemel weet dat ik slecht gehandeld heb Maar de liefde die ik je ooit zo graag gaf Kun je het in je hart vinden Kunnen we niet opnieuw beginnen, vergeef me alsjeblieft Ik heb berouw en alleen jouw armen kunnen me redden Dus als ik achteloos de liefde heb verloren die jij mij gaf Kun je het vinden in je hart Dag en nacht wil ik dat je ogen mijn ogen zien Ik wil dat je lippen mijn lippen aanraken Ik wil dat jouw liefde voor altijd mijn liefde is En nooit meer uit elkaar gaan Moet je me zeggen dat het voorbij is? Denk er nog eens over na Al heb ik ooit je liefde verraden, vergeef het verraad En mijn liefste, als je geest de reden niet kan vinden Kun je het in je hart vinden