Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony bennett Songtekst: crazy she calls me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony bennett - crazy she calls me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crazy she calls me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony bennett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony bennett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crazy she calls me .

Origineel

I say I'll move the mountains And I'll move the mountains If she wants them out of the way Crazy she calls me Sure, I'm crazy Crazy in love, I say I say I'll go through fire And I'll go through fire As she wants it, so it will be Crazy she calls me Sure, I'm crazy Crazy in love, you see Like the wind that shakes the bough She moves me with a smile The difficult I'll do right now The impossible will take a little while I say I'll care forever And I mean forever If I have to hold up the sky Crazy she calls me Sure, I'm crazy Crazy in love am I Like the wind that shakes the bough She moves me with a smile The difficult I'll do right now The impossible will take a little while I say I'll care forever And I mean forever If I have to hold up the sky Crazy she calls me Sure, I'm crazy Crazy in love am I Crazy in love

 

Vertaling

Ik zeg dat ik de bergen zal verzetten En ik zal de bergen verzetten Als zij ze uit de weg wil hebben Gek noemt ze me Zeker, ik ben gek Gek in liefde, zeg ik I say I'll go through fire En ik ga door het vuur Zoals zij het wil, zo zal het zijn Gek noemt ze me Zeker, ik ben gek Gek in de liefde, zie je Als de wind die de takken doet schudden Ze beweegt me met een glimlach Het moeilijke doe ik nu meteen Het onmogelijke zal nog even duren Ik zeg dat ik voor altijd zal geven En ik bedoel voor altijd Als ik de hemel omhoog moet houden Gek noemt ze me Zeker, ik ben gek Gek in liefde ben ik Als de wind die de takken doet schudden Ze beweegt me met een glimlach Het moeilijke doe ik nu meteen Het onmogelijke zal nog even duren Ik zeg dat ik voor altijd zal geven En ik bedoel voor altijd Als ik de hemel omhoog moet houden Gek noemt ze me Zeker, ik ben gek Gek in liefde ben ik Gek in liefde