Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony bennett Songtekst: have i told you lately that i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony bennett - have i told you lately that i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van have i told you lately that i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony bennett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony bennett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals have i told you lately that i love you .

Origineel

Often through the day as I work away I resolved to get home early with roses for my girly And kiss her hand Her lips, her nose and say Have I told you lately You look so lovely Each time I see you My heart melts away In the rush of little Everyday things Sometimes you don't say things You mean to say Have I mentioned lately I'm glad you took me Instead of hooking someone With the million or two When I think of all the girls I could have been stuck with I sure was in luck with The one I drew Have I told you lately How much your husband loves you?

 

Vertaling

Vaak door de dag heen als ik weg werk besloot ik vroeg thuis te komen met rozen voor mijn meisje en haar hand te kussen Haar lippen, haar neus en zeggen Heb ik je onlangs nog gezegd Je ziet er zo mooi uit Elke keer als ik je zie smelt mijn hart weg In de haast van kleine alledaagse dingen Soms zeg je dingen niet die je wel wilt zeggen Heb ik de laatste tijd gezegd Ik ben blij dat je me nam In plaats van iemand aan de haak te slaan Met een miljoen of twee Als ik denk aan al die meisjes waar ik mee opgescheept had kunnen zitten Ik had zeker geluk met Degene die ik trok Heb ik je de laatste tijd verteld hoeveel je man van je houdt?