Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony bennett Songtekst: i’ll begin again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony bennett - i’ll begin again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ll begin again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony bennett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony bennett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ll begin again .

Origineel

I'll begin again I will build my life I will live to know That I fulfilled my life I'll begin today Throw away the past And the future I build Will be something that will last I will take the time I have left to live And I'll give it all That I have left to give I will live my days For my fellow men And I'll live in praise Of that moment when I was able to begin again I will live my days For my fellow men And I'll thank the world And remember when I was able to begin Again Again

 

Vertaling

Ik zal opnieuw beginnen Ik zal mijn leven opbouwen Ik zal leven om te weten dat ik mijn leven heb vervuld ik zal vandaag beginnen het verleden weggooien En de toekomst die ik bouw zal iets zijn dat lang zal duren Ik zal de tijd nemen die ik nog heb om te leven En ik zal alles geven dat ik nog heb om te geven Ik zal mijn dagen leven voor mijn medemens En ik zal leven in lof van dat moment toen ik in staat was om opnieuw te beginnen Ik zal mijn dagen leven voor mijn medemens En ik zal de wereld bedanken En herinneren wanneer Ik in staat was om opnieuw te beginnen Opnieuw Opnieuw