Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony bennett Songtekst: minha (all mine)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony bennett - minha (all mine) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van minha (all mine)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony bennett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony bennett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals minha (all mine) .

Origineel

All mine You'll be all mine Once I find you Once I reach you Your face, how it haunts me Your arms, will they want me? Will you know me? What surprises will you show me? I have young arms I have old dreams Warm as sunlight Soft as moonbeams And they told me Come tomorrow You will hold me Is there something in the misty night That keeps you from my lips? How long will we be lonely people Moving like two passing ships? From the moment of your birth You are my destiny on Earth And I know well what love is worth Sure as leaves fall And the stars shine You will soon be always, always, always, all mine

 

Vertaling

Helemaal van mij Je zult helemaal van mij zijn Als ik je eenmaal gevonden heb Als ik je eenmaal bereikt heb Je gezicht, hoe het me achtervolgt Je armen, zullen ze me willen? Zul je me kennen? Welke verrassingen zul je me laten zien? Ik heb jonge armen Ik heb oude dromen Warm als zonlicht Zacht als maanstralen En ze vertelden me Kom morgen Je zult me vasthouden Is er iets in de mistige nacht Dat je van mijn lippen houdt? Hoe lang zullen we eenzame mensen zijn Bewegend als twee passerende schepen? Vanaf het moment van je geboorte ben jij mijn lot op aarde En ik weet goed wat liefde waard is Zeker als bladeren vallen En de sterren schijnen Je zult spoedig altijd, altijd, altijd, helemaal van mij zijn