Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony bennett Songtekst: rags to riches

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony bennett - rags to riches ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rags to riches? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony bennett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony bennett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rags to riches .

Origineel

[Verse-1] I know I'd go from rages to riches If you would only say you care And though my pocket may be empty I'd be a millionaire [Hook] My clothes may still be torn and tattered But in my heart I'd be a king Your love is all that ever mattered It's everything [Bridge] So open your arms and you'll open the door To every treasure I'm hoping for Hold me and kiss me and tell me you're mine evermore [Chorus] Must I forever be a begger Whose golden dreams will not come true Or will I go from rags to riches My fate is up to you [Musical Interlude] [Chorus]

 

Vertaling

[Verse-1] I know I'd go from rages to riches If you would only say you care And though my pocket may be empty zou ik een miljonair zijn [Hook] Mijn kleren mogen nog gescheurd en gescheurd zijn Maar in mijn hart zou ik een koning zijn Jouw liefde is alles wat er ooit toe deed Het is alles [Bridge] Dus open je armen en je zult de deur openen Naar elke schat waar ik op hoop Hou me vast en kus me en zeg me dat je voor altijd van mij bent [refrein] Moet ik voor altijd een bedelaar zijn Wiens gouden dromen niet uit zullen komen Of zal ik van vodden naar rijkdom gaan Mijn lot ligt in jouw handen [Musical Interlude] [Chorus]