Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony bennett Songtekst: the boulevard of broken dreams [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony bennett - the boulevard of broken dreams [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the boulevard of broken dreams [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony bennett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony bennett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the boulevard of broken dreams [#] .

Origineel

I walk along the street of sorrow The boulevard of broken dreams Where gigolo and gigolette Can take a kiss without regret So they forget their broken dreams You laugh tonight and cry tomorrow When you behold your shattered schemes Gigolo and gigolette Wake up to find their eyes are wet With tears that tell of broken dreams Here is where you'll always find me Always walking up and down But I left my soul behind me In an old cathedral town The joy that you find here you borrow You cannot keep it long it seems But gigolo and gigolette Still sing a song and dance along The boulevard of broken dreams Here is where you'll always find me Always walking up and down But I left my soul behind me In an old cathedral town The joy that you find here you borrow You cannot keep it long it seems But gigolo and gigolette Still sing a song and dance along The boulevard of broken dreams

 

Vertaling

Ik loop langs de straat van verdriet De boulevard van gebroken dromen Waar gigolo en gigolette Een kus kunnen nemen zonder spijt Zodat ze hun gebroken dromen vergeten Je lacht vanavond en huilt morgen Als je je verbrijzelde plannen ziet Gigolo en gigolette Worden wakker en zien dat hun ogen nat zijn Met tranen die vertellen van gebroken dromen Hier is waar je me altijd zult vinden Altijd op en neer lopend Maar ik liet mijn ziel achter me In een oude kathedraal stad De vreugde die je hier vindt leen je Je kunt het niet lang houden lijkt het Maar gigolo en gigolette zingen nog steeds een lied en dansen langs De boulevard van gebroken dromen Hier is waar je me altijd zult vinden Altijd op en neer lopend Maar ik heb mijn ziel achter me gelaten In een oude kathedraal stad De vreugde die je hier vindt leen je Je kunt het niet lang houden lijkt het Maar gigolo en gigolette zingen nog steeds een lied en dansen langs De boulevard van gebroken dromen