Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony bennett Songtekst: who can i turn to (when nobody needs me)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony bennett - who can i turn to (when nobody needs me) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who can i turn to (when nobody needs me)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony bennett! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony bennett en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who can i turn to (when nobody needs me) .

Origineel

Who can I turn to When nobody needs me My heart wants to know And so I must go Where destiny leads me With no star to guide me And no one beside me I'll go on my way And after the day That darkness will hide me And maybe tomorrow I'll find what I'm after I'll throw off my sorrow They're still borrow My share of laughter With you I could learn to With you on a new day But who can I turn to If you turn away With you I could learn to With you on a new day But who can I turn to If you turn away

 

Vertaling

Tot wie kan ik me wenden Als niemand me nodig heeft Mijn hart wil het weten En dus moet ik gaan Waarheen het lot me leidt Zonder een ster om me te leiden En niemand naast me Ik ga op mijn weg En na de dag zal de duisternis me verbergen En misschien morgen zal ik vinden wat ik zoek Ik zal mijn verdriet van me afgooien Ze zijn nog steeds te leen Mijn deel van de lach Met jou kan ik leren Met jou op een nieuwe dag Maar tot wie kan ik me wenden Als jij je afwendt Met jou zou ik het kunnen leren Met jou op een nieuwe dag Maar naar wie kan ik me wenden Als jij je afkeert