Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony martin Songtekst: guilty

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony martin - guilty ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van guilty? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals guilty .

Origineel

Though you've decided that our love is wrong And think that we should part It seems as though I have loved you so long You'll always be in my heart. Is it a sin Is it a crime Loving you dear like I do If it's a crime then I'm guilty Guilty of loving you. Maybe I'm wrong dreaming of you Dreaming the lonely night through If it's a crime then I'm guilty Guilty of dreaming of you What can I do What can I say After I've taken the blame? You say we're through You'll go your way But I'll always feel just the same. Maybe I'm right Maybe I'm wrong Loving you dear like I do If it's a crime then I'm guilty Guilty of loving you.

 

Vertaling

Hoewel je hebt besloten dat onze liefde verkeerd is en vindt dat we uit elkaar moeten gaan Het lijkt alsof ik al zo lang van je hou Je zult altijd in mijn hart zijn. Is het een zonde Is het een misdaad Van je houden zoals ik doe Als het een misdaad is dan ben ik schuldig Schuldig aan het houden van jou. Misschien heb ik het mis door over je te dromen De eenzame nacht door dromend If it's a crime then I'm guilty Schuldig aan het dromen over jou Wat kan ik doen Wat kan ik zeggen Nadat ik de schuld op me genomen heb? Je zegt dat we klaar zijn Je gaat je eigen weg Maar ik zal me altijd hetzelfde voelen. Misschien heb ik gelijk. Maybe I'm wrong Loving you dear like I do If it's a crime then I'm guilty Schuldig aan het houden van jou.