Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony martin Songtekst: it's you or no one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony martin - it's you or no one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's you or no one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's you or no one .

Origineel

How did I know that the warmth of the glow would last. How did I guess that the long loneliness was past. I merely looked at you and I knew that I knew. It's you or no one for me I'm sure of this each time we kiss Now and forever and when forever's done You'll find that you are still the one Please don't say no to my plea 'Cause if you do then I'm all through There's this about you My world's an empty world without you It's you or no one for me Please don't say no to my plea 'Cause if you do then I'm all through There's this about you My world's an empty world without you It's you or no one for me For me

 

Vertaling

Hoe wist ik dat de warmte van de gloed zou blijven duren. Hoe kon ik raden dat de lange eenzaamheid voorbij was. Ik keek alleen maar naar je en ik wist dat ik het wist. Het is jij of niemand voor mij Ik ben er zeker van elke keer als we kussen Nu en voor altijd en als voor altijd voorbij is zul je merken dat je nog steeds de ware bent Zeg alsjeblieft geen nee tegen mijn smeekbede Want als je dat doet, ben ik er geweest Er is dit aan jou Mijn wereld is een lege wereld zonder jou Het is jij of niemand voor mij Zeg alsjeblieft geen nee tegen mijn smeekbede Want als je dat doet, ben ik er geweest Dit is er met jou Mijn wereld is leeg zonder jou Het is jij of niemand voor mij Voor mij...