Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony montana Songtekst: crooked world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony montana - crooked world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crooked world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony montana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony montana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crooked world .

Origineel

Crazy You find da world Guess it's over You'll find da space Then you'll find stars You look at the sun And you see a light You look into my eyes Then you'll find me mind! Yeaaaaaaaaaaah hey! You make me crazy!! Oh it's so cold When rain falls Got stupid brain When I'm on da train I was stupid child And I'm still stupid now My head hit da ball And da ball hit da ground Yeaaaaaaaaaaah hey! You make me crazy!! Get up I'm ready ! Get up there! Cum on alone! Get up won't you get up and down? Stop! Stars....! The space...! You make me crazy!

 

Vertaling

Crazy You find da world Guess it's over You'll find da space Dan zul je sterren vinden Je kijkt naar de zon En je ziet een licht Je kijkt in mijn ogen Dan zul je mijn geest vinden! Jaaaaaaaaaaaah hé! Je maakt me gek!! Oh het is zo koud When rain falls Got stupid brain When I'm on da train Ik was een stom kind And I'm still stupid now My head hit da ball And da ball hit da ground Yeaaaaaaaaaaah hey! Je maakt me gek!! Sta op ik ben er klaar voor! Sta op daar! Cum on alone! Sta op wil je niet op en neer gaan? Stop! Stars....! De ruimte...! Je maakt me gek!