Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tony orlando Songtekst: tie a yellow ribbon round the ole oak tree

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tony orlando - tie a yellow ribbon round the ole oak tree ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tie a yellow ribbon round the ole oak tree? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tony orlando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tony orlando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tie a yellow ribbon round the ole oak tree .

Origineel

I'm comin' home, I've done my time Now I've got to know what is and isn't mine If you received my letter telling you I'd soon be free Then you'll know just what to do If you still want me, if you still want me Whoa, tie a yellow ribbon round the ole oak tree It's been three long years, do you still want me? If I don't see a ribbon round the ole oak tree I'll stay on the bus, forget about us, put the blame on me If I don't see a yellow ribbon round the ole oak tree Bus driver, please look for me 'Cause I couldn't bear to see what I might see I'm really still in prison and my love, she holds the key A simple yellow ribbon's what I need to set me free And I wrote and told her please Whoa, tie a yellow ribbon round the ole oak tree It's been three long years, do you still want me? If I don't see a ribbon round the ole oak tree I'll stay on the bus, forget about us, put the blame on me If I don't see a yellow ribbon round the ole oak tree Now the whole damned bus is cheerin' And I can't believe I see A hundred yellow ribbons round the ole oak tree I'm comin' home Tie a ribbon round the ole oak tree Tie a ribbon round the ole oak tree Tie a ribbon round the ole oak tree Tie a ribbon round the ole oak tree Tie a ribbon round the ole oak tree Tie a ribbon round the ole oak tree Tie a ribbon round the ole oak tree Tie a ribbon round the ole oak tree

 

Vertaling

Ik kom naar huis, ik heb mijn tijd uitgezeten Nu moet ik weten wat wel en niet van mij is Als je mijn brief hebt ontvangen waarin staat dat ik snel vrij zal zijn Dan weet je precies wat je moet doen Als je me nog steeds wilt, als je me nog steeds wilt Knoop een geel lint om de eik. Het is drie lange jaren geleden, wil je me nog steeds? Als ik geen lint om die eik zie blijf ik in de bus, vergeet ons, geef mij de schuld Als ik geen geel lint zie rond de oude eik Buschauffeur, zoek alstublieft naar mij Want ik kan het niet verdragen te zien wat ik zou kunnen zien Ik zit nog steeds in de gevangenis en m'n liefste, zij heeft de sleutel Een simpel geel lint is wat ik nodig heb om me te bevrijden En ik schreef haar en zei alsjeblieft Knoop een geel lint om de eik. Het is drie lange jaren geleden, wil je me nog steeds? Als ik geen lint om die eik zie... blijf ik in de bus, vergeet ons, geef mij de schuld Als ik geen geel lint zie rond die eik... Nu is de hele verdomde bus aan het juichen En ik kan niet geloven dat ik Honderd gele linten rond de eikenboom I'm comein' home Bind een lint om die oude eik Bind een lint om de eikenboom Bind een lint om de eikenboom Bind een lint om de eik Bind een lint om de eik Bind een lint om de eik Tie a ribbon round the ole oak tree Tie a ribbon round the ole oak tree