Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tool Songtekst: parabol

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tool - parabol ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van parabol? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tool! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tool en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals parabol .

Origineel

[Verse] So familiar and overwhelmingly warm This one, this form I hold now Embracing you, this reality here This one, this form I hold now, so Wide eyed and hopeful Wide eyed and hopefully wild We barely remember what came before this precious moment Choosing to be here right now Hold on, stay inside This body holding me Reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal All this pain is an illusion

 

Vertaling

[Verse] Zo vertrouwd en overweldigend warm Deze, deze vorm die ik nu vasthoud Jou omarmend, deze realiteit hier Deze, deze vorm die ik nu vasthoud, zo Met grote ogen en hoopvol Met grote ogen en hopelijk wild We herinneren ons nauwelijks wat er voor dit kostbare moment kwam Kiezen om hier nu te zijn Hou vol, blijf binnen Dit lichaam houdt me vast Herinnert me eraan dat ik niet alleen ben in Dit lichaam laat me eeuwig voelen Al deze pijn is een illusie