Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: toots & the maytals Songtekst: hard to handle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: toots & the maytals - hard to handle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hard to handle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van toots & the maytals! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van toots & the maytals en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hard to handle .

Origineel

Baby, here I am I'm the man and the sea I can give you what you want But you gotta go home with me I've forgotten some good old lovin' And I get some more in store When I get through throwin' it on you You gotta come back for more Boys and things come down by the dozen That ain't nothin' but drugstore lovin' Hey little thing, let me light your candle 'Cause mama, I'm sure hard to handle, now it gets around Action speaks louder than words And I'm a man of a great experience I know you've got you another man But I can love you better than him Take my hand, don't be afraid I'm wanna prove every word I say I've advertised my love for free So wanna place your hand with me? Boys and things come down by the dozen That ain't nothin' but drugstore lovin' Hey little thing, let me light your candle 'Cause mama, I'm sure hard to handle, now it gets around Baby, here I am I'm the man and the sea I can give you what you want But you gotta come home with me I've forgotten some good old lovin' And then we get some in store When I get through throwin' it on you You gotta come back for more Boys seemly done dime by the dozen But that ain't nothin' but ten cent lovin' Hey little thing, let me light your candle 'Cause mama, I'm sure hard to handle, now it gets around Give it to me Give it to me Give it to me Give it to me Give it to me Give it to me Hard to handle Hard to handle Hard to handle ...

 

Vertaling

Schatje, hier ben ik Ik ben de man en de zee Ik kan je geven wat je wilt Maar je moet met me mee naar huis gaan Ik ben wat goede oude liefde vergeten And I get some more in store When I get through throwin' it on you Je moet terugkomen voor meer Boys and things come down by the dozen That ain't nothin' but drugstore lovin' Hé klein ding, laat me je kaars aansteken 'Cause mama, I'm sure hard to handle, now it gets around Actie zegt meer dan woorden And I'm a man of a great experience I know you've got you another man Maar ik kan beter van je houden dan hij Neem mijn hand, wees niet bang Ik wil elk woord dat ik zeg bewijzen Ik heb mijn liefde gratis geadverteerd So wanna place your hand with me? Boys and things come down by the dozen That ain't nothin' but drugstore lovin' Hé klein ding, laat me je kaars aansteken 'Cause mama, I'm sure hard to handle, now it gets around Baby, here I am I'm the man and the sea Ik kan je geven wat je wilt But you gotta come home with me I've forgotten some good old lovin' And then we get some in store When I get through throwin' it on you Je moet terugkomen voor meer Boys seemly done dime by the dozen But that ain't nothin' but ten cent lovin' Hé klein ding, laat me je kaars aansteken 'Cause mama, I'm sure hard to handle, now it gets around Geef het aan mij Geef het aan mij Geef het aan mij Geef het aan mij Geef het aan mij Geef het aan mij Moeilijk te hanteren Moeilijk te hanteren Moeilijk aan te pakken ...