Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: toots & the maytals Songtekst: in the dark

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: toots & the maytals - in the dark ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the dark? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van toots & the maytals! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van toots & the maytals en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the dark .

Origineel

[Intro] Riddle me this, riddle me this, riddle me, riddle me that I bet you don't know just where I'm at [Chorus] In the dark, there ain't no light In the dark, (Lord) you cheat and lie In the dark, you want to fuss and fight (Hey, hey) In the dark, you will get no light [Verse 1] (Listen) People tell me love, love is true They tell me love, what love can do You keep on telling me love, endlessly That's when you try to turn your back on me [Verse 2] I'm so lonely, I'm so blue Good God, I keep on loving no one but you No matter where you go, no matter where you roam I know one day soon you'll want to come back home [Bridge] Come on, Come on baby Come back to me, yeah, yeah [Outro] Riddle me this, riddle me this, riddle me, riddle me that I bet you don't know just where I'm at Riddle me this, riddle me this, riddle me, riddle me that I bet you don't know just where I'm at Riddle me this, riddle me this, riddle me, riddle me that I bet you don't know just where I'm at

 

Vertaling

[Intro] Raadsel me dit, raadsel me dit, raadsel me, raadsel me dat Ik wed dat je niet weet waar ik ben [Chorus] In the dark, there ain't no light In het donker, (Heer) je bedriegt en liegt In het donker, wil je ruzie maken en vechten In het donker, krijg je geen licht [Verse 1] (Luister) Mensen vertellen me liefde, liefde is waar Ze vertellen me liefde, wat liefde kan doen Je blijft me maar liefde vertellen, eindeloos Dat is wanneer je me probeert de rug toe te keren [Verse 2] I'm so lonely, I'm so blue Goede God, ik blijf van niemand anders houden dan van jou Het maakt niet uit waar je gaat, het maakt niet uit waar je zwerft Ik weet dat je op een dag terug naar huis zult willen komen [Bridge] Kom op, Kom op baby Come back to me, yeah, yeah [Outro] Raadsel me dit, raadsel me dit, raadsel me, raadsel me dat Ik wed dat je niet weet waar ik ben Raadsel me dit, raadsel me dit, raadsel me, raadsel me dat Ik wed dat je niet weet waar ik ben Riddle me this, riddle me this, riddle me, riddle me that Ik wed dat je niet weet waar ik ben