Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tori amos Songtekst: a silent night with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tori amos - a silent night with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a silent night with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tori amos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tori amos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a silent night with you .

Origineel

[Verse 1] The radio plays my holiday faves It takes me back to when our love was new Young lovers pass me by with their glow That used to be us not so long ago You said then, “I just want to spend a silent night with you With you, a silent night with you” [Verse 2] Joy to the world, your arms kept me warm Night after night in such a cold world Hear the bells strike, old pictures instead Tell me the past is filling my head You said then, “I just want to spend a silent night with you With you, a silent night with you” [Interlude] [Verse 3] The radio plays my holiday faves It takes me back to when our love was new Lost in my daze, you slip past and say “Girl, take my hand, see nothing has changed Now or then, I just want to spend a silent night with you With you, a silent night with you” [Outro] All is calm All is bright

 

Vertaling

[Verse 1] The radio plays my holiday faves Het brengt me terug naar toen onze liefde nieuw was Jonge geliefden passeren me met hun gloed Dat waren wij nog niet zo lang geleden Je zei toen, "Ik wil gewoon een stille nacht met je doorbrengen Met jou, een stille nacht met jou" [Vers 2] Vreugde voor de wereld, jouw armen hielden me warm Nacht na nacht in zo'n koude wereld Hoor de klokken slaan, oude foto's in de plaats Zeg me dat het verleden mijn hoofd vult Je zei toen, "Ik wil gewoon een stille nacht met je doorbrengen Met jou, een stille nacht met jou" [Interlude] [Verse 3] The radio plays my holiday faves It takes me back to when our love was new Lost in my daze, you slip past and say "Girl, take my hand, see nothing has changed Nu of toen, ik wil gewoon een stille nacht met je doorbrengen Met jou, een stille nacht met jou" [Outro] Alles is kalm Alles is helder