Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tori amos Songtekst: give

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tori amos - give ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tori amos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tori amos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give .

Origineel

So you heard. I crossed over the line. Do I have regrets?. Well, not yet. There are some,. some who give Blood. I give love. I give. Soon before the sun. before the sun. begins to rise. I know that I. I must give. so that I. I can live. There are some,. some whose give. twists itself to take. they mis-take. who, what made up the line. some say it was pain. or was it shame. Soon before the sun. before the sun. begins to rise. I know that I. I must give. so that I. I can live. Some. Some who give Blood.. I give love. I give. . by dave s.

 

Vertaling

Dus je hebt het gehoord. Ik ben over de lijn gegaan. Heb ik er spijt van? Nou, nog niet. Er zijn er, die bloed geven. Ik geef liefde. Ik geef. Nog voor de zon opkomt. Ik weet dat ik moet geven, zodat ik kan leven. Er zijn er die geven om te nemen. Ze vergissen zich. Wie, wat heeft de lijn gemaakt. Sommigen zeggen dat het pijn was. Of was het schaamte. Kort voordat de zon opkomt. Ik weet dat ik moet geven, zodat ik kan leven. Sommigen... Sommigen geven bloed... Ik geef liefde. Ik geef. door Dave S.