Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tori amos Songtekst: love song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tori amos - love song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tori amos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tori amos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love song .

Origineel

Whenever I'm alone with you. You make me feel like i am home again. Whenever I'm alone with you. You make me feel like i am whole again. Whenever I'm alone with you. You make me feel like i am young again. Whenever I'm alone with you. you make me feel like i am fun again. However far away. I will always love you. However long i stay. I will always love you. Whatever words i say. I will always love you. I will always love you. Whenever I'm alone with you. You make me feel like i am free again. Whenever i'm alone with you. You make me feel like i am clean again. However far away. I will always love you. However long i stay. I will always love you. Whatever words i say. I will always love you. I will always love you

 

Vertaling

Wanneer ik alleen ben met jou. Je geeft me het gevoel dat ik weer thuis ben. Wanneer ik alleen ben met jou. Je geeft me het gevoel dat ik weer heel ben. Wanneer ik alleen ben met jou. Je geeft me het gevoel dat ik weer jong ben. Wanneer ik alleen ben met jou, geef je me het gevoel dat ik weer plezier heb. Hoe ver weg ook. Ik zal altijd van je houden. Hoe lang ik ook blijf. Ik zal altijd van je houden. Welke woorden ik ook zeg. Ik zal altijd van je houden. Ik zal altijd van je houden. Wanneer ik alleen ben met jou. Je geeft me het gevoel dat ik weer vrij ben. Wanneer ik alleen ben met jou. Je geeft me het gevoel dat ik weer schoon ben. Hoe ver weg ook. Ik zal altijd van je houden. Hoe lang ik ook blijf. Ik zal altijd van je houden. Welke woorden ik ook zeg. Ik zal altijd van je houden. Ik zal altijd van je houden.