Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tori amos Songtekst: yes, anastasia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tori amos - yes, anastasia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yes, anastasia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tori amos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tori amos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yes, anastasia .

Origineel

Yes, Anastasia. I know what you want the magpies have come. if you know me so well then tell me which hand I use. Make them go. make it go. Saw her there in a restaurant. Poppy don't go. I know your mother is a good one. but Poppy don't go. I'll take you home. show me the things I've been missin. show me the ways I forgot to be speaking. show me the ways to get back to the garden. show me the ways to get around the get around. show me the ways to button up buttons. that have forgotten they're buttons. well we can't have that. forgetting that. girls girls what have we done to ourselves. driving on the vine. over clothes lines. but officer I saw the sign. thought I'd been through this in 1919. counting the tears of ten thousand men. and gathered them all. but my feet are slipping. there's something we left on the windowsill. there's something we left yes. We'll see how brave you are. we'll see how fast you'll be running. we'll see how brave you are. yes, Anastasia. and all your dollies have friends. Thought she deserved no less than she'd give. well happy birthday. her blood's on my hands. it's kind of a shame cause I did like that dress. it's funny the things that you find in the rain. the things that you find. in the mall and in the date mines. in the knots still in her hair. on the bus I'm on my way down. all the girls seem to be there. Come along now little darlin'. come along now with me. come along now little darlin'. we'll see how brave you are. . . Little Earthquakes. Tori Amos. New $13.98!. Used $2.48!. Cruel. Tori Amos. Crucify. Tori Amos. Scarlet's Walk. Tori Amos. Tales of a Librarian. Tori Amos. Under the Pink. Tori Amos. Strange Little Girls. Tori Amos. . (Prices May Change). Privacy Information

 

Vertaling

Ja, Anastasia. Ik weet, wat je wilt de eksters zijn gekomen. als je mij zo goed kent, zeg mij dan, welke hand ik gebruik. Laat ze gaan. Laat ze gaan. Zag haar daar in een restaurant. Poppy ga niet. Ik weet dat je moeder een goede is. maar Poppy ga niet. Ik breng je naar huis. laat me de dingen zien die ik gemist heb. laat me de manieren zien die ik vergeten ben te spreken. laat me de manieren zien om weer in de tuin te komen. laat me de manieren zien om knopen dicht te knopen. die vergeten zijn dat het knopen zijn. nou dat kunnen we niet hebben. dat vergeten. meisjes meisjes wat hebben we onszelf aangedaan. rijdend op de wijnstok. over waslijnen. maar officier ik zag het bord. dacht dat ik dit in 1919 al had meegemaakt. de tranen van tienduizend man tellen. en ze allemaal verzamelen. maar mijn voeten glijden weg. er is iets wat we op de vensterbank hebben laten liggen. er is iets wat we hebben laten liggen ja. We zullen zien, hoe dapper je bent. We zullen zien, hoe snel je rent. We zullen zien, hoe dapper je bent. Ja, Anastasia. En al je poppen hebben vrienden. Ze verdient niet minder, dan ze geeft. Gelukkige verjaardag. Haar bloed kleeft aan mijn handen. Jammer, want ik vond die jurk mooi. Grappig, wat je in de regen vindt. In het winkelcentrum en in de mijnen. In de knopen, die nog in haar haar zitten. In de bus, op weg naar beneden. Alle meisjes lijken er te zijn. Kom nu kleine schat. kom nu met me mee. kom nu kleine schat. we zullen zien hoe dapper je bent. . . Kleine Aardschokjes. Tori Amos. Nieuw $13.98!. Gebruikt $2.48!. Cruel. Tori Amos. Crucify. Tori Amos. Scarlet's Walk. Tori Amos. Tales of a Librarian. Tori Amos. Under the Pink. Tori Amos. Strange Little Girls. Tori Amos. . (Prijzen kunnen veranderen). Privacy-informatie