Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tory lanez Songtekst: dímelo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tory lanez - dímelo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dímelo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tory lanez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tory lanez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dímelo .

Origineel

[Verse 1] I tell all Spanish bitches, dímelo She say it's for her and not for me to know She always wanna know why I don't let her roll So shit, just say for you it's just for me to know I said the faces in my Rollie never tick tock Stacking paper 'til it's at the tip top I know why they mad, 'cause my shit pop Driving to success so fuck a pit stop Swear I did it all for some Adidas I'm the one that said fuck any non-believers Homeboy, I know you love to think you fucking with me Just keep it real my G, who really run the city Fargo got 'em bunch of bitches in the Caravan Step off in your bitches like a pair of Vans Damn this white bitch with me look like Marilyn My life just like a movie that'll never end [Pre-Chorus] And it's all in one night, since everyone's around We brought everyone up out of their home for a night So let's get right [Chorus] I got Hispanic bitches yelling dímelo I'm the one that's living shit la vida loca Toasting to my niggas 'cause we finally made it Crazy, we did everything we dreamed of I know I deserve it, I know I deserve it Put your hands up if you deserve it I know I deserve it, I know I deserve it Put your hands up if you deserve it [Verse 2] Tell them niggas to drop a O in a ziplock Tell the competition, wait I forgot, no competition, I got shit locked I got big plans for some big guap Girl, these niggas sayin I'll be rich I been plotting on that shit since '96 If I go reaching for a fail, I'll probably miss The realest song of the year is probably this I see these niggas talk so down about a nigga, man But you know that I'm rich and I don't give a damn Ride around the town in that 911 And she say she don't want this shit to ever end [Pre-Chorus] And it's all in one night, since everyone's around We brought everyone up out of their home for a night So let's get right [Chorus] I got Hispanic bitches yelling dímelo I'm the one that's living shit la vida loca Toasting to my niggas 'cause we finally made it Crazy, we did everything we dreamed of I know I deserve it, I know I deserve it Put your hands up if you deserve it I know I deserve it, I know I deserve it Put your hands up if you deserve it

 

Vertaling

[Verse 1] I tell all Spanish bitches, dímelo She say it's for her and not for me to know She always wanna know why I don't let her roll So shit, just say for you it's just for me to know I said the faces in my Rollie never tick tock Papier stapelen tot het op de top is Ik weet waarom ze boos zijn, 'omdat mijn shit pop Op weg naar succes, dus geen pitstop Ik zweer dat ik het allemaal deed voor een Adidas. Ik ben degene die zei dat ongelovigen de pot op kunnen. Homeboy, ik weet dat je graag denkt dat je met me neukt Hou het gewoon echt mijn G, die echt de stad runt Fargo heeft een stel teven in de caravan. Stap uit in jullie teven als een paar Vans Verdomme deze blanke teef met mij lijkt op Marilyn My life just like a movie that'll never end [Pre-Chorus] And it's all in one night, since everybody's around We brachten iedereen uit hun huis voor een nacht So let's get right [Chorus] I got Hispanic bitches yelling dímelo I'm the one that's living shit la vida loca Toast to my niggas 'cause we finally made it Crazy, we did everything we dreamed of Ik weet dat ik het verdien, ik weet dat ik het verdien Steek je handen omhoog als je het verdient Ik weet dat ik het verdien, ik weet dat ik het verdien Steek je handen omhoog als je het verdient [Verse 2] Tell them niggas to drop a O in a ziplock Zeg tegen de concurrentie, wacht Ik vergat, geen competitie, Ik heb shit opgesloten I got big plans for some big guap Girl, these niggas sayin I'll be rich Ik plan die shit al sinds '96 Als ik naar een mislukking grijp, zal ik waarschijnlijk missen Het echtste liedje van het jaar is waarschijnlijk dit Ik zie deze negers zo neerbuigend praten over een neger, man Maar je weet dat ik rijk ben en het me niet kan schelen Ride around the town in that 911 And she say she don't want this shit to ever end [Pre-Chorus] And it's all in one night, since everybody's around We brought everyone up out of their home for a night So let's get right [Chorus] I got Hispanic bitches yelling dímelo I'm the one that's living shit la vida loca Toast to my niggas 'cause we finally made it Crazy, we did everything we dreamed of Ik weet dat ik het verdien, ik weet dat ik het verdien Steek je handen omhoog als je het verdient Ik weet dat ik het verdien, ik weet dat ik het verdien Steek je handen omhoog als je het verdient