Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tory lanez Songtekst: the godfather

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tory lanez - the godfather ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the godfather? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tory lanez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tory lanez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the godfather .

Origineel

[Intro] One Umbrella millionaire Seen money, such a young nigga Don, Fargo [Chorus] We was just some little niggas On and off the corner, just wanna be a baller I was just a little nigga, just a little nigga And I hit my lil lick, same day I got rich Then I drop 600, tell them bitches I'm big homie Told them niggas they done turn me to the old me Godfather, putting .40 in the '03 Fallin' down to my knees Lord, let a nigga win win win Let a young nigga win Please Lord, let me win win win Let a young nigga win Please Lord, let me win win win Let a young nigga win Please Lord, let me win win win Let a young nigga win Please Lord, let me win [Verse 1] Let a young nigga win with a drop top Benz 2 door in the whip, we done popped off in it I was scopin' the lick when they called Big Lin Find out next month nigga locked up Swiss I been gone since then, young nigga Won't lie, have faith, trap house I been on since then, young nigga Don't lie, fourteen, cash out And we roll since then, young nigga Stay paid, nigga Stay prayed up but it's always sin, young nigga Let the song get sing Nigga, I been poppin a .40 in Vegas On top of your shawty, get naked The way that a nigga be grindin' You'd think that my women are only Jamaican I know that she think she my only But that bitch is only mistaken You trickin', she know that you weak And that's why that bitch don't be behavin' Nigga, I'm amazin', send a subpoena The name is Argentina and Jesus could save me I see that you hatin', ignorin' a nigga I'm keepin' it daily For keepin' me posted I give my people the pay But niggas is evil They really gon' get all their people in place, Swavey So call off the ventin' and call up the Lord And call up the waiter and tell all them bottles come to me with a sparkles I got to bills when them bitches come out and they parkin' the car though Now tell all them bitches to tell all them bitches they talkin' to Fargo [Chorus] We was just some little niggas On and off the corner, just wanna be a baller I was just a little nigga, just a little nigga And I hit my lil lick, same day I got rich Then I drop 600, tell them bitches I'm big homie Told them niggas they done turn me to the old me Godfather, putting .40 in the '03 Fallin' down to my knees Lord, let a nigga win win win Let a young nigga win Please Lord, let me win win win Let a young nigga win Please Lord, let me win win win Let a young nigga win Please Lord, let me win win win Let a young nigga win Please Lord, let me win [Verse 2] And the top get dropped and the spot get locked I'm a dog, get guap and my broad give top Nigga go so hard we should all get knocked Nigga hatin' on us, they can all get shot Young nigga, did it all for the Balmain Whip foreign and the car leather J$EAN in the " Wait" Brrrr, I'm ignorin' when the call ring High rise, big views in the high rise We be livin' no more leasin', nigga Uh, now it's 7k on that feature, nigga And for any nigga with your side murkin' Gonna pull up on 'em like I'm side skirtin' Know July's comin' but the fire workin' Grind certain, while my side hurtin' Nigga broke, why? 'Cause they did not work it Bad broad, and she be fire twerkin' Like a north tape but it's the live version [Bridge] Like Ho, ho, ho Fuck it, I'm killin' these niggas Ho, ho, ho Your style is a mini-me, nigga Ho, ho, ho Somebody put skill in these niggas 'Cause we steakin' for cheese I ain't feelin' you niggas (we ain't feelin' you niggas) [Chorus] We was just some little niggas On and off the corner, just wanna be a baller I was just a little nigga, just a little nigga And I hit my lil lick, same day I got rich Then I drop 600, tell them bitches I'm big homie Told them niggas they done turn me to the old me Godfather, putting .40 in the '03 Fallin' down to my knees Lord, let a nigga win win win Let a young nigga win Please Lord, let me win win win Let a young nigga win Please Lord, let me win win win Let a young nigga win Please Lord, let me win win win Let a young nigga win Please Lord, let me win [Outro] Please Lord, let me win Please Lord, let me win

 

Vertaling

[Intro] Een paraplu miljonair Seen money, such a young nigga Don, Fargo [Chorus] We were just some little niggas On and off the corner, just wanna be a baller I was just a little nigga, just a little nigga And I hit my lil lick, same day I got rich Toen liet ik 600 vallen, en vertelde die wijven dat ik een grote homie was Told them niggas they done turn me to the old me Godfather, zet .40 in de '03 Fallin' down to my knees Heer, laat een nigga winnen winnen winnen Laat een jonge neger winnen Alstublieft Heer, laat me winnen winnen winnen Laat een jonge neger winnen Alstublieft Heer, laat me winnen winnen winnen Laat een jonge neger winnen Alstublieft Heer, laat me winnen winnen winnen Laat een jonge neger winnen Heer, laat me winnen [Verse 1] Laat een jonge neger winnen met een Benz met open dak 2 door in the whip, we done popped off in it I was scopin' the lick when they called Big Lin Find out next month nigga locked up Swiss Sindsdien ben ik weg, jonge nigga Ik zal niet liegen, heb vertrouwen, trap house I been on since then, young nigga Niet liegen, veertien, uitbetalen En we gaan sindsdien, jonge nigga Blijf betaald, nigga Blijf in gebed, maar het is altijd zonde, jonge nigga Let the song get sing Neger, ik heb een .40 in Vegas gepompt On top of your shawty, get naked The way that a nigga be grindin' Je zou denken dat mijn vrouwen alleen Jamaicaans zijn Ik weet dat ze denkt dat ze mijn enige is But that bitch is only mistaken Je bedriegt, ze weet dat je zwak bent En dat is waarom die trut zich niet gedraagt Neger, ik ben verbluffend, stuur een dagvaarding De naam is Argentinië en Jezus kan me redden Ik zie dat je haat, een neger negeert Ik hou het dagelijks bij Om me op de hoogte te houden Ik geef mijn mensen het loon Maar negers zijn slecht Ze gaan echt al hun mensen op hun plaats krijgen, Swavey. Dus stop met luchten en roep de Heer En roep de ober en zeg dat al die flessen naar mij komen met een vonkje Ik moet rekeningen geven als die teven naar buiten komen en de auto parkeren. Vertel al die teven dat ze met Fargo moeten praten. [Chorus] We were just some little niggas On and off the corner, just wanna be a baller I was just a little nigga, just a little nigga And I hit my lil lick, same day I got rich Toen liet ik 600 vallen, en vertelde die wijven dat ik een grote homie was Told them niggas they done turn me to the old me Godfather, zet .40 in de '03 Fallin' down to my knees Heer, laat een nigga winnen winnen winnen Laat een jonge neger winnen Alstublieft Heer, laat me winnen winnen winnen Laat een jonge neger winnen Alstublieft Heer, laat me winnen winnen winnen Laat een jonge neger winnen Alstublieft Heer, laat me winnen winnen winnen Laat een jonge neger winnen Heer, laat me winnen [Verse 2] And the top get dropped and the spot get locked I'm a dog, get guap and my broad give top Nigga go so hard we should all get knocked Nigga hatin' on us, they can all get shot Jonge nigga, deed het allemaal voor de Balmain Whip foreign and the car leather J$EAN in de " Wacht" Brrrr, I'm ignorin' when the call ring High rise, big views in the high rise We leven niet meer in een huurhuis, nigga Uh, nu is het 7k op die feature, nigga En voor elke nigga die aan jouw kant staat Gonna pull up on 'em like I'm side skirtin' Know July's comin' but the fire workin' Grind certain, while my side hurtin' Nigga brak, waarom? 'Cause they did not work it Bad broad, and she be fire twerkin' Like a north tape but it's the live version [Bridge] Like Ho, ho, ho Fuck it, I'm killin' these niggas Ho, ho, ho Jouw stijl is een mini-me, nigga Ho, ho, ho Somebody put skill in these niggas 'Cause we steakin' for cheese I ain't feelin' you niggas (we ain't feelin' you niggas) [Chorus] We were just some little niggas On and off the corner, just wanna be a baller I was just a little nigga, just a little nigga And I hit my lil lick, same day I got rich Toen liet ik 600 vallen, en vertelde die wijven dat ik een grote homie was Told them niggas they done turn me to the old me Godfather, zet .40 in de '03 Fallin' down to my knees Heer, laat een nigga winnen winnen winnen Laat een jonge neger winnen Alstublieft Heer, laat me winnen winnen winnen Let a young nigga win Alstublieft Heer, laat me winnen winnen winnen Let a young nigga win Alstublieft Heer, laat me winnen winnen winnen Let a young nigga win Heer, laat me winnen [Outro] Heer, laat me winnen Alstublieft Heer, laat me winnen