Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: total Songtekst: kissin' you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: total - kissin' you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kissin' you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van total! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van total en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kissin' you .

Origineel

1 - Kissin' you is all that I been thinking of Kissin' you is good Don't matter who knows I don't care who sees me And thinking about you makes my life complete And what I mean by that That my whole world changes You make me feel things that I never felt I wanna kiss you Repeat 1 Oh yeah, I wanna kiss you Repeat 1 When I'm with my friends I'm trying to figure out a way To leave 'em behind just to get back to you Oh, you're my best kept secret And that's the way I like it You're my pride and joy boy That's why I'm dreaming of you I wanna kiss you Repeat 1 Kissing you's so good Repeat 1 2 - You're my pride and joy You're my baby boy People ask me how I feel about you They ask me if I love you (yeah) Am I crazy for you (yeah yeah yeah) Repeat 1 Oh yeah, I wanna kiss you Repeat 1 Repeat 2 Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah Kissing you is so good Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah Oh yeah, I wanna kiss you Repeat 1 I been thinking 'bout you, dreaming 'bout you, thinking about, you yeah, why eah Repeat 1 Oh kissing you is so good Got to have it, have your love that's all I'm thinking of Repeat until fade

 

Vertaling

1 - Kissin 'you is all that I been thinking of Kissin 'you is good Het maakt niet uit wie het weet Het maakt me niet uit wie me ziet En aan jou denken maakt mijn leven compleet En wat ik daarmee bedoel Dat mijn hele wereld verandert Jij laat me dingen voelen die ik nooit gevoeld heb Ik wil je kussen Herhaal 1 Oh ja, ik wil je kussen Herhaal 1 When I'm with my friends I'm trying to figure out a way To leave 'em behind just to get back to you Oh, je bent mijn best bewaarde geheim And that's the way I like it You're my pride and joy boy That's why I'm dreaming of you Ik wil je kussen. Herhaal 1 Jou kussen is zo goed Herhaal 1 2 - You're my pride and joy You're my baby boy Mensen vragen me wat ik voor je voel Ze vragen me of ik van je hou (yeah) Ben ik gek op je (yeah yeah yeah) Herhaal 1 Oh yeah, ik wil je kussen Herhaal 1 Herhaal 2 Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah Jou kussen is zo goed Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah Yeah, yeah, yeah Oh yeah, I wanna kiss you Herhaal 1 Ik heb aan je gedacht, over je gedroomd, over je gedacht, ja, waarom eah Herhaal 1 Oh jou kussen is zo goed Got to have it, have your love that's all I'm thinking of Repeat until fade