Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: total touch Songtekst: doo be la dee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: total touch - doo be la dee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van doo be la dee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van total touch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van total touch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals doo be la dee .

Origineel

VOICE: Doo be la dee Doo be la dee VOCALS: Hehehehe Doo be la dee, hehehe Doo be la dee, so sexy, so sexy Doo be la dee, so sexy can't you see CHORUS: Doo be la dee (We're singing...) Doo be la dee, come do that sexy thing to me Doo be la dee (We're singing) Doo be la dee, come do that crazy thing to me Doo be la dee (We're singing) I am the one for you You always seem a fine lover This live is new for me You make me feel so like The only way that I feel right This life is luxury, Come join me, this world is for real It just depends on the way you feel Big chances worth a try Keep on moving faster, 'till you fly CHORUS Every day and night We try to hold a secret thight We are exclusively I think that I'm the one That surely knows where it comes from Our lies are justified I never made you question why Why I'm always inspired This live is beautiful Stars fell on my roof tonight again CHORUS

 

Vertaling

VOICE: Doo be la dee Doo be la dee VOCALS: Hehehehe Doo be la dee, hehehe Doo be la dee, so sexy, so sexy Doo be la dee, so sexy can't you see CHORUS: Doo be la dee (We zingen...) Doo be la dee, come do that sexy thing to me Doo be la dee (We zingen) Doo be la dee, come do that crazy thing to me Doo be la dee (We zingen) I am the one for you You always seem a fine lover Dit leven is nieuw voor me You make me feel so like De enige manier waarop ik me goed voel Dit leven is luxe, Kom bij me, deze wereld is voor echt It just depends on the way you feel Grote kansen zijn het proberen waard Keep on moving faster, 'till you fly CHORUS Every day and night We try to hold a secret thight We zijn exclusief Ik denk dat ik degene ben Die zeker weet waar het vandaan komt Onze leugens zijn gerechtvaardigd Ik heb je nooit laten vragen waarom Waarom ik altijd geïnspireerd ben Dit leven is prachtig Sterren vielen vannacht weer op mijn dak CHORUS