Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: toto Songtekst: afraid of love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: toto - afraid of love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van afraid of love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van toto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van toto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals afraid of love .

Origineel

You stole my heart the moment you came to town I said hello but you were gone when I turned around You can't get away, can't get away, even if you try now I want to tell you but the words just can't be found I like the way you move and just the way you are I can't take anymore, 'cause girl, you're pushin' too hard You can't get away, can't let you go, what's a boy to do now You got me askin' myself how I survived this far [Chorus:] I gotta get away from you, girl 'Cause I've never been afraid of love 'til I met you Never thought a girl could make me feel the way you do Never been afraid of, never been afraid of love 'til I met you Ooh, yes you say Can't be something that you never ever had When I stop and think about you, it makes me laugh You took me by surprise, I saw it in your eyes, I never had a chance, girl Now that I see what you are, it doesn't hurt so bad [Chorus]

 

Vertaling

Je hebt mijn hart gestolen op het moment dat je naar de stad kwam Ik zei hallo maar je was weg toen ik me omdraaide Je kunt niet weg, je kunt niet weg, zelfs als je het nu probeert Ik wil het je vertellen maar ik kan de woorden niet vinden Ik hou van de manier waarop je beweegt en gewoon zoals je bent Ik kan niet meer, want meisje, je duwt te hard Je kunt niet weg, ik kan je niet laten gaan, wat moet een jongen nu doen You got me askin' myself how I survived this far [Chorus:] I gotta get away from you, girl 'Cause I've never been afraid of love 'til I met you Nooit gedacht dat een meisje me kon laten voelen zoals jij doet Nooit bang geweest voor, nooit bang geweest voor de liefde, tot ik jou ontmoette Ooh, ja zeg je Kan niet iets zijn dat je nooit hebt gehad Als ik stop en aan je denk, maakt het me aan het lachen Je verraste me, ik zag het in je ogen, ik had nooit een kans, meisje Nu ik zie wat je bent, doet het niet meer zo'n pijn [refrein]