Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: toto Songtekst: if you belong to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: toto - if you belong to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you belong to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van toto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van toto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you belong to me .

Origineel

I left you crying on that angry morning You know I lied I'll always run from anything that loves me to my safe side My world circles 'round a different sun That's all burned away I know that you're the only one Now I'm walking down some distant street And I know your touch is out of reach. Girl you belong to me I know And it was wrong for me to ever let you go Girl you belong to me I know. Everybody has a lonely moment They can't explain And everybody wants to feed their hunger Without the pain. There's no shadows in my hiding place I'm so locked away Now I wish that I could see your face I know I hurt you when you say we're through I never really will get over you 'cause Girl you belong to me I know And it was wrong for me to ever let you go Girl you belong to me I know. Girl you belong to me I know. And it was wrong of me to ever let you go.

 

Vertaling

Ik liet je huilend achter op die boze ochtend Je weet dat ik loog. Ik zal altijd wegrennen van alles dat van me houdt naar mijn veilige kant Mijn wereld draait om een andere zon Dat is allemaal weggebrand Ik weet dat jij de enige bent Nu loop ik door een afgelegen straat En ik weet dat je aanraking buiten bereik is. meisje, je hoort bij mij, ik weet het En het was verkeerd van me om je ooit te laten gaan Meisje je hoort bij mij ik weet het. Iedereen heeft wel eens een eenzaam moment They can't explain En iedereen wil zijn honger voeden Zonder de pijn. Er zijn geen schaduwen in mijn schuilplaats Ik ben zo opgesloten Nu wens ik dat ik je gezicht kon zien Ik weet dat ik je pijn doe als je zegt dat het over is Ik zal nooit echt over je heen komen, want Girl you belong to me I know En het was verkeerd van me om je ooit te laten gaan Meisje je hoort bij mij ik weet het. Meisje je hoort bij mij ik weet het. En het was verkeerd van me om je ooit te laten gaan.