Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tove lo Songtekst: ​don’t ask don’t tell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tove lo - ​don’t ask don’t tell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ​don’t ask don’t tell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tove lo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tove lo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ​don’t ask don’t tell .

Origineel

[Verse 1] I'm curious to know who you are Know what turns you on, turns you off Know we're not kids anymore Know we've both been here before These butterflies scare me to death Feel them beating out of my chest Make me come, come so alive And go with your moves through the night [Pre-Chorus] We've both seen the world Live and learn Don't know what you heard But it, but it can't be worse than I know We've both seen the world Live and learn Don't know what you heard But it, but it can't be worse than I know [Chorus] And baby, don't ask, then don't tell Already know you're fucked up And it's cool with me My past and don't ask and don't tell No need to share too much Come on, let it be, ah (and baby) [Verse 2] Experienced in more than one way Whatever I need, you got me Whisper dirty things that we like Images stuck on my mind [Pre-Chorus] We've both seen the world Live and learn Don't know what you heard But it, but it can't be worse than I know We've both seen the world Live and learn Don't know what you heard But it, but it can't be worse than I know [Chorus] And baby, don't ask, then don't tell Already know you're fucked up And it's cool with me My past and don't ask and don't tell No need to share too much Come on, let it be, ah (and baby) [Bridge] There's nothing I don't wanna know, yeah And I don't believe in lies Baby, we're so good together Does it matter what we hide? [Chorus] And baby, don't ask, then don't tell Already know you're fucked up And it's cool with me My past and don't ask and don't tell No need to share too much Come on, let it be, ah (and baby) Don't ask, then don't tell Already know you're fucked up And it's cool with me My past and don't ask and don't tell No need to share too much Come on, let it be, ah (and baby)

 

Vertaling

[Verse 1] Ik ben nieuwsgierig om te weten wie je bent Weten wat je opwindt, wat je afremt Weet dat we geen kinderen meer zijn We weten dat we hier allebei eerder zijn geweest Deze vlinders maken me doodsbang Voel ze uit mijn borst kloppen Laat me komen, kom zo tot leven And go with your moves through the night [Pre-Chorus] We hebben allebei de wereld gezien Leven en leren Weet niet wat je gehoord hebt Maar het, maar het kan niet erger zijn dan ik weet We hebben allebei de wereld gezien Leef en leer. Weet niet wat je gehoord hebt Maar het, maar het kan niet erger zijn dan ik weet [refrein] En schat, vraag het niet, vertel het dan niet Ik weet al dat je naar de klote bent En ik vind het best Mijn verleden en niet vragen en niet vertellen Niet nodig om te veel te delen Kom op, laat het zijn, ah (and baby) [Verse 2] Ervaren op meer dan één manier Wat ik ook nodig heb, je hebt me Whisper dirty things that we like Beelden blijven hangen in mijn hoofd [Pre-Chorus] We hebben allebei de wereld gezien Leven en leren Don't know what you heard But it, but it can't be worse than I know We've both seen the world Leef en leer. Don't know what you heard But it, but it can't be worse than I know [refrein] En schat, vraag het niet, vertel het dan niet Ik weet al dat je naar de klote bent And it's cool with me Mijn verleden en niet vragen en niet vertellen No need to share too much Kom op, laat het zijn, ah (en baby) [Bridge] Er is niets dat ik niet wil weten, ja En ik geloof niet in leugens Baby, we zijn zo goed samen Does it matter what we hide? [Chorus] And baby, don't ask, then don't tell Ik weet al dat je naar de klote bent And it's cool with me Mijn verleden en niet vragen en niet vertellen No need to share too much Kom op, laat het zijn, ah (en baby) Vraag het niet, vertel het dan niet Ik weet al dat je naar de klote bent And it's cool with me Mijn verleden en niet vragen en niet vertellen No need to share too much Come on, let it be, ah (and baby)