Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tove lo Songtekst: the way that i am

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tove lo - the way that i am ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the way that i am? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tove lo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tove lo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the way that i am .

Origineel

So you're proud to be a good one But the good ones always complain About the stuff they never did Don't make a thing about the bad kind 'Cause the bad kind don't even know All the hearts they are messing with You can point fingers, so you won't I don't care, I love you anyway You can point fingers, so you won't I don't care, I love you anyway Yeah, I'm falling in love And I hope that you want me The way that I am! Falling in love And I know I can't change me Do you understand? Falling in love And I hope that you want me The way that I am! Falling in love And I know I can't change me Do you understand? I've been told I am the problem And the problem is my honesty When it's worst than how it seems And I tell you all the wrong things All the things you don't wanna hear 'cause they change your perfect dream You can point fingers, so you won't I don't care, I love you anyway You can point fingers, so you won't I don't care, I love you anyway Yeah, I'm falling in love And I hope that you want me The way that I am! Falling in love And I know I can't change me Do you understand? Falling in love And I hope that you want me The way that I am! Falling in love And I know I can't change me Do you understand? Falling in love And I hope that you want me The way that I am! Falling in love And I know I can't change me Do you understand?

 

Vertaling

Dus je bent er trots op een goede te zijn Maar de goeden klagen altijd Over de dingen die ze nooit deden Maak je niet druk over het slechte soort Want het slechte soort weet niet eens met welke harten ze knoeien Je kunt met vingers wijzen, dus doe je het niet Het kan me niet schelen, ik hou toch van je Je kunt met je vinger wijzen, dus doe je het niet Het kan me niet schelen, ik hou toch van je Ja, ik ben verliefd aan het worden En ik hoop dat je me wilt Zoals ik ben! Verliefd aan het worden En ik weet dat ik mezelf niet kan veranderen Begrijp je dat? Verliefd worden En ik hoop dat je me wilt zoals ik ben! Verliefd worden En ik weet dat ik mezelf niet kan veranderen Begrijp je dat? Mij is verteld dat ik het probleem ben En het probleem is mijn eerlijkheid Wanneer het erger is dan hoe het lijkt En ik vertel je al de verkeerde dingen Alle dingen die je niet wilt horen omdat ze je perfecte droom veranderen Je kunt met vingers wijzen, dus doe je het niet Het kan me niet schelen, ik hou toch van je Je kunt met je vingers wijzen, dus doe je het niet Het kan me niet schelen, ik hou toch van je Ja, ik ben verliefd aan het worden En ik hoop dat je me wilt Zoals ik ben! Verliefd aan het worden En ik weet dat ik mezelf niet kan veranderen Begrijp je dat? Verliefd worden En ik hoop dat je me wilt zoals ik ben! Verliefd worden En ik weet dat ik mezelf niet kan veranderen Begrijp je dat? Verliefd worden En ik hoop dat je me wilt zoals ik ben! Verliefd worden En ik weet dat ik mezelf niet kan veranderen Begrijp je dat?