Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: townes van zandt Songtekst: all i need

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: townes van zandt - all i need ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i need? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van townes van zandt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van townes van zandt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i need .

Origineel

Tried everything to set me free But my chains keep playing tricks on me And all I need is a place to lay 'em down My friends, they speak, and the words ain't lies Like clouds of fish, they fly And all I need is a boat to take 'em home And girls I see, and they see me Then we say goodbye All I need is a bed to call my own Ah, my baby's eyes, see how they shine Will his life be like mine? All I need is a way to take his load Ah, but when good times come falling over me Breath turns to melody All I need gonna fall away like rain

 

Vertaling

Ik heb alles geprobeerd om me te bevrijden Maar mijn ketenen blijven me parten spelen En alles wat ik nodig heb is een plek om ze neer te leggen Mijn vrienden, ze spreken, en de woorden zijn geen leugens Zoals wolken van vis, vliegen ze En alles wat ik nodig heb is een boot om ze mee naar huis te nemen En meisjes die ik zie, en zij zien mij Then we say goodbye All I need is a bed to call my own Ah, mijn baby's ogen, zie hoe ze schitteren Zal zijn leven als het mijne zijn? Alles wat ik nodig heb is een manier om zijn last te dragen Ah, maar wanneer goede tijden over me komen vallen Adem verandert in melodie All I need gonna fall away like rain