Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: townes van zandt Songtekst: buckskin stallion blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: townes van zandt - buckskin stallion blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van buckskin stallion blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van townes van zandt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van townes van zandt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals buckskin stallion blues .

Origineel

I heard her sing in tongues of silver I heard her cry on a summer storm I loved her, but she did not know it So I don't think about her anymore Now she's gone, and I can't believe it So I don't think about her anymore If three and four was seven only Where would that leave one and two? If love can be and still be lonely Where does that leave me and you? Time there was, and time there will be Where does that leave me and you? If I had a buckskin stallion I'd tame him down and ride away. If I had a flyin' schooner I'd sail into the light of day If I had your love forever Sail into the light of day Pretty songs and pretty places Places that I've never seen Pretty songs and pretty faces Tell me what their laughter means Some look like they'll cry forever Tell me what their laughter means. If I had a buckskin stallion I'd tame him down and ride away. If I had a golden galleon I'd sail into the light of day If I had your love forever Sail into the light of day

 

Vertaling

Ik hoorde haar zingen in zilveren tongen. Ik hoorde haar huilen op een zomerse storm Ik hield van haar, maar ze wist het niet Dus denk ik niet meer aan haar Nu is ze weg, en ik kan het niet geloven Dus denk ik niet meer aan haar Als drie en vier alleen zeven was Waar zou één en twee dan blijven? Als liefde eenzaam kan zijn Waar laat dat mij en jou? Tijd was er, en tijd zal er zijn Waar blijven jij en ik dan? Als ik een buckskin hengst had zou ik hem temmen en wegrijden. Als ik een vliegende schoener had zou ik naar het daglicht varen Als ik jouw liefde voor altijd had Zeilend naar het licht van de dag Mooie liedjes en mooie plaatsen Plaatsen die ik nooit heb gezien Mooie liedjes en mooie gezichten Vertel me wat hun lach betekent Sommigen zien eruit alsof ze eeuwig zullen huilen Vertel me wat hun gelach betekent. Als ik een buckskin hengst had zou ik hem temmen en wegrijden. Als ik een gouden galjoen had zou ik naar het daglicht varen Als ik jouw liefde voor altijd had Zeilend naar het licht van de dag