Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: townes van zandt Songtekst: little sundance #2

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: townes van zandt - little sundance #2 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little sundance #2? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van townes van zandt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van townes van zandt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little sundance #2 .

Origineel

When I'm with you, babe, I just can't be lonely When I'm away, babe, I think of you only What can I do, babe, To get back to you, babe, I do anything that you say The night she is a sapphire Full of blue desire Follow her love fire Higher and higher What can I do, babe, To stay her with you babe At least 'till the east turn to grey Just you and me, girl, The stars and the real whirl Spinning the minutes away The darkness is passing She's never long lasting But my love ain't leaving Through hurtin' or pleasin' I am tellin' you true, babe, Ask me to do, babe, I'll trade all my treasures for you The daylight are flashing Our hearts could be laughing If only you wanted them to For just you and me, girl, The sun shine and turmoil Will spill from a basket of blue

 

Vertaling

Als ik bij jou ben, schat, kan ik gewoon niet eenzaam zijn Als ik weg ben, schat, denk ik alleen maar aan jou Wat kan ik doen, schat, Om bij je terug te komen, schat, Ik doe alles wat je zegt De nacht is ze een saffier Vol van blauw verlangen Volg haar liefdesvuur Hoger en hoger Wat kan ik doen, babe, Om haar bij jou te houden, schat Tenminste tot het oosten grijs wordt Alleen jij en ik, meisje, The stars and the real whirl Spinning the minutes away The darkness is passing She's never long lasting But my love ain't leaving Through hurtin' or pleasin' I am tellin' you true, babe, Vraag me om te doen, babe, Ik ruil al mijn schatten voor jou The daylight are flashing Onze harten zouden kunnen lachen If only you wanted them to Voor alleen jij en ik, meisje, De zon schijnt en onrust Zal morsen uit een mand van blauw