Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: townes van zandt Songtekst: loretta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: townes van zandt - loretta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loretta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van townes van zandt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van townes van zandt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loretta .

Origineel

Oh Loretta she's a barroom girl Wears them sevens on her sleeve Dances like a diamond shines Tell me lies I love to believe Her age is always 22 Her laughing eyes a hazel hue Spends my money like water falls Loves me like I want her to Oh, Loretta, won't you say to me Darling, put your guitar on Have a little shot of booze Play a blue a and wailing song My guitar rings a melody My guitar sings, Loretta's fine Long and lazy, blonde and free And I can have her any time Sweetest at the break of day Prettiest in the setting sun She don't cry when I can't stay 'Least not 'til she's all alone Loretta, I won't be gone long Keep your dancing slippers on Keep me on your mind a while I'll be back, babe, to make you smile

 

Vertaling

Oh Loretta ze is een bar meisje Draagt de zevens op haar mouw Danst als een diamant die schittert Vertelt me leugens die ik graag geloof Haar leeftijd is altijd 22 Haar lachende ogen zijn hazelnootkleurig Geeft mijn geld uit zoals water valt Houdt van me zoals ik wil dat ze doet Oh, Loretta, wil je niet tegen me zeggen Schat, zet je gitaar op Neem een beetje drank Speel een blauw en jammerend lied My guitar rings a melody Mijn gitaar zingt, Loretta's fine Long and lazy, blonde and free And I can have her any time Sweetest at the break of day Het mooist in de ondergaande zon Ze huilt niet als ik niet kan blijven Tenminste niet tot ze helemaal alleen is Loretta, ik zal niet lang weg zijn Hou je dansende slippers aan Hou me een tijdje in je gedachten Ik kom terug, schat, om je te laten lachen