Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trace adkins Songtekst: anymore

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trace adkins - anymore ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anymore? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trace adkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trace adkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anymore .

Origineel

I can't hide the way I feel about you anymore I can't hold the hurt inside, keep the pain out of my eyes anymore My tears no longer waiting, my resistance ain't that strong My mind keeps recreating a life with you alone And I'm tired of pretending I don't love you anymore Let me make one last appeal to show you how I feel about you 'Cause there's no one else I swear that holds a candle anywhere next to you My heart can't take the beating, not having you to hold A small voice keeps repeating deep inside my soul It says I can't keep pretending I don't love you anymore I've got to take the chance or let it pass by If I expect to get on with my life My tears no longer waiting, oh my resistance ain't that strong But my mind keeps recreating a life with you alone And I'm tired of pretending I don't love you anymore Anymore Anymore

 

Vertaling

Ik kan niet meer verbergen wat ik voor je voel. Ik kan de pijn niet meer binnenhouden, de pijn niet meer uit mijn ogen houden Mijn tranen wachten niet langer, mijn weerstand is niet zo sterk Mijn geest blijft een leven met jou alleen herscheppen En ik ben het zat om te doen alsof ik niet meer van je hou Laat me een laatste oproep doen om je te laten zien wat ik voor je voel Want er is niemand anders, ik zweer het je, die een kaars naast jou kan dragen Mijn hart kan het kloppen niet aan, zonder jou om vast te houden Een klein stemmetje blijft maar herhalen diep in mijn ziel Het zegt dat ik niet kan blijven doen alsof ik niet meer van je hou Ik moet de kans grijpen of het voorbij laten gaan Als ik verwacht verder te kunnen met mijn leven Mijn tranen wachten niet langer, oh mijn weerstand is niet zo sterk Maar mijn geest blijft een leven met jou alleen herscheppen En ik ben het zat om te doen alsof ik niet meer van je hou Anymore Anymore