Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trace adkins Songtekst: fightin' words

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trace adkins - fightin' words ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fightin' words? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trace adkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trace adkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fightin' words .

Origineel

Everyone knows I'm the hard workin' peace lovin' type I walk a thousand miles out of my way Just to keep from a fight Poke fun at the way that I talk Or this hat that I wear You can say what you want about me See if I care But one slip of the tongue 'bout my God Or my mama Or this flag that I wear on my shirt You'll see a side of me man That I don't think you wanna Cause them there's fightin' words Now don't get me wrong I've swapped skin now and then in my youth I was all for an eye for an eye and a tooth for a tooth Now the older I get The less I wanna stand toe to toe But before you go runnin' your mouth I think you oughta know That one slip of the tongue 'bout my God Or my mama Or this flag that I wear on my shirt You'll see a side of me man That I don't think you wanna Cause them there's fightin' words Chevrolet or Ford The south or the north That ain't gonna get me worked up But I'll draw the line Every time when it comes to the things that I love So one slip of the tongue 'bout my dog Or my woman Or this country that I proudly serve You'll see a side of me man That you damn sure don't wanna Cause them there's fightin' words Yeah, them's fightin' words Ah them's fightin' words, Hoss Excuse me First amendment? Son, the first amendment protects you from the government Not from me You can say whatever you want to out there You come within reach of me I'll exercise my right to give you a good ol' country ass whoopin' Is what I'll do for you By God

 

Vertaling

Iedereen weet dat ik het hardwerkende, vredelievende type ben Ik loop duizend mijl uit mijn weg Alleen om geen ruzie te maken Lach maar om de manier waarop ik praat Of de hoed die ik draag Je kunt zeggen wat je wilt over mij Kijken of het me wat kan schelen Maar een verspreking over mijn God of mijn moeder Of de vlag die ik op mijn shirt draag Dan zie je een kant van mij man That I don't think you wanna Want dat zijn woorden om te vechten Begrijp me niet verkeerd. Ik heb af en toe huid verwisseld in mijn jeugd Ik was voor oog om oog en tand om tand Hoe ouder ik word hoe minder ik tegenover elkaar wil staan Maar voordat je je mond voorbij praat denk ik dat je moet weten dat één verspreking over mijn God Of mijn moeder Of de vlag die ik op mijn shirt draag Je zult een kant van me zien man That I don't think you wanna Cause them there's fightin' words Chevrolet of Ford Het zuiden of het noorden Daar raak ik niet opgewonden van Maar ik trek de lijn Elke keer als het gaat om de dingen waar ik van hou Dus een verspreking over mijn hond Of mijn vrouw Of dit land dat ik met trots dien Dan zie je een kant van mij man That you damn sure don't wanna Cause them there's fightin' words Ja, dat zijn woorden om te vechten Ah, dat zijn woorden om te vechten, Hoss Neem me niet kwalijk. Eerste amendement? Zoon, het eerste amendement beschermt je tegen de overheid. Niet van mij. Je kunt zeggen wat je wilt daarbuiten. Als je binnen mijn bereik komt Ik zal gebruik maken van mijn recht om je een goede oude land reet af te ranselen Dat is wat ik voor jou zal doen. Bij God