Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tracy chapman Songtekst: i am yours

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tracy chapman - i am yours ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i am yours? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tracy chapman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tracy chapman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i am yours .

Origineel

When all my hopes and dreams. Have been betrayed. I stand before you. My hands are empty. I am yours. If you are mine. When I fall and stumble. Flat on my face. When I'm shamed and humbled. In disgrace. I am yours. If you are mine. When voices call me. To question my faith. When misperception. Taints my love with hate. I am yours. If you are mine. When time decides. It won't stop for me. When the hawks and vultures. Are circling. I am yours. If you are mine

 

Vertaling

Wanneer al mijn hoop en dromen. Zijn verraden. sta ik voor je. Mijn handen zijn leeg. Ik ben de jouwe. Als jij de mijne bent. Als ik val en struikel. Plat op mijn gezicht. Als ik beschaamd en vernederd ben. In schande. Ik ben de jouwe. Als jij de mijne bent. Wanneer stemmen mij roepen. Om mijn geloof in twijfel te trekken. Wanneer verkeerde waarneming. Mijn liefde bederft met haat. Ik ben de jouwe. Als jij de mijne bent. Wanneer de tijd beslist. Het zal niet stoppen voor mij. Wanneer de haviken en gieren. Rondcirkelen. Ik ben de jouwe. Als jij de mijne bent