Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trampa Songtekst: acabou!

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trampa - acabou! ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van acabou!? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trampa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trampa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals acabou! .

Origineel

Não olhe pra trás, pois sumi!. Um abismo se abriu, eu não vi.... A miragem morreu,. O tempo não parou,. Você se perdeu, esqueci.... Poupe-me os abraços que cultivam essa dor.... Não me perco em rastros de uma vida que passou.... Já passou.... Acabou!. Me traz de volta,. Eu recuso a tentação.... Que me revolta. Subtraí a razão.

 

Vertaling

Kijk niet om, want ik ben weg! Een afgrond opende zich, ik zag het niet... De luchtspiegeling stierf. De tijd heeft niet stilgestaan. Je was verdwaald, ik was het vergeten.... Spaar me de omhelzingen die deze pijn cultiveren .... Ik verdwaal niet in de sporen van een leven dat voorbij is... Het is voorbij.... Het is voorbij. Breng me terug. Ik weiger de verleiding.... Dat stuit me tegen de borst. Ik heb de reden afgetrokken.