Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: travis Songtekst: dear diary

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: travis - dear diary ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dear diary? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van travis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van travis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dear diary .

Origineel

[Verse 1] Dear diary What is wrong with me 'Cause I'm fine between the lines Be not afraid Help is on its way A sentence suspended in air Way over there [Verse 2] Dear diary What else could it be As nightshade descends like a veil Under the sail of my heart Be still, don't stop until the end [Verse 3] Dear diary What is wrong with me 'Cause I'm fine between the lines

 

Vertaling

[Verse 1] Lief dagboek Wat is er mis met mij 'Want ik ben goed tussen de regels Wees niet bang Hulp is onderweg Een zin zwevend in de lucht Helemaal daar. [Verse 2] Lief dagboek Wat kan het anders zijn Als nachtschade als een sluier neerdaalt Onder het zeil van mijn hart Wees stil, stop niet tot het einde [Vers 3] Lief dagboek Wat is er mis met mij Want ik ben goed tussen de regels