Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: travis Songtekst: song to self

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: travis - song to self ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van song to self? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van travis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van travis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals song to self .

Origineel

I'm singing a song to myself I'm singing a song to myself Pictures in your mind Out of focus and unkind Picture me I picture you Outside the sun is shining At the back of your mind there's a memory By the time you hear this I'll be gone I'm singing a song to myself Cos I don't belong any longer Just making it up in my head This feeling is strong and getting stronger Do you see the light? Tell me you see the light Just making it up in my head Cos I need someone to sing along with Sing along with Pictures in your heart Out of focus torn apart Picture me I picture you Outside the moon is shining At the back of your mind there's a memory By the time you hear this I'll be gone I'm singing a song to myself Cos I don't belong any longer Just making it up in my head This feeling is strong and getting stronger Do you see the light? Tell me you see the light Just making it up in my head Cos I need someone to sing along with Sing along with... Yeah... Ooohhh... I'm singing a song to myself Cos I don't belong any longer Just making it up in my head This feeling is strong and getting stronger Do you see the light? Tell me you see the light Just making it up in my head Cos I need someone to sing along with Singing a song to myself

 

Vertaling

Ik zing een liedje voor mezelf Ik zing een liedje voor mezelf Beelden in je hoofd Onscherp en onvriendelijk Beeld je mij in Ik stel me jou voor Buiten schijnt de zon In je achterhoofd zit een herinnering Tegen de tijd dat je dit hoort ben ik weg Ik zing een liedje voor mezelf Want ik hoor er niet meer bij Ik verzin het maar in mijn hoofd Dit gevoel is sterk en wordt sterker Zie je het licht? Zeg me dat je het licht ziet Ik verzin het maar in mijn hoofd Want ik heb iemand nodig om mee te zingen Zing mee met Beelden in je hart Uit elkaar gescheurd Beeld je mij in Ik stel me jou voor Buiten schijnt de maan In je achterhoofd zit een herinnering Tegen de tijd dat je dit hoort ben ik weg Ik zing een liedje voor mezelf Want ik hoor er niet meer bij Ik verzin het maar in mijn hoofd Dit gevoel is sterk en wordt sterker Zie je het licht? Zeg me dat je het licht ziet Ik verzin het maar in mijn hoofd Want ik heb iemand nodig om mee te zingen Meezingen met... Yeah... Ooohhh... Ik zing een liedje voor mezelf Omdat ik er niet meer bij hoor Ik verzin het maar in mijn hoofd Dit gevoel is sterk en wordt sterker Zie jij het licht? Zeg me dat je het licht ziet Ik verzin het maar in mijn hoofd Want ik heb iemand nodig om mee te zingen Ik zing een liedje voor mezelf