Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trey songz Songtekst: back bounce

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trey songz - back bounce ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back bounce? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trey songz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trey songz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back bounce .

Origineel

[Chorus] I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce [Verse 1: Brandon Hines] What's the problem? Baby, why you fronting? Don't act like you ain't looking, baby girl, I'm stunting I can see you the type t at like to be pampered I got paper, baby, I can get you what you want and That loose, baby, get your body working Work on me hard like you feeling like you certain I'ma break you off when I get you home Have your eyes rolling back, kiss you all in the zone [Chorus] I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce [Verse 2: Trey Songz] They call me Songz, baby, but you know who I is I get a lot of cash, I handle my biz I get a lot of ass and I do it real big I hit it from the back, you can feel it in your ribs Tell me what it is 'cause baby, it ain't nothing I'm looking at your friend and she saying you fronting I got my boy with me, next day, next city But tonight, we trying to get busy [Chorus] I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce [Bridge: Brandon Hines] That's the way I like it That's the way that I like it Oh, no No, girl, please don't you stop it Let it bounce, let it bounce 'Cause you're showing things I've never seen So bring your body to me So... [Chorus] I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce [Verse 3: Trey Songz] Yeah, baby, I'm 'bout to shoop inside you Grip tight on that ass, tighter than pliers Huh, When I shoop behind you Body be aching. waiting for somebody to find you I got that work, that shoop, I remind you I ain't talking hard work when I say grind her I'm talking 'bout the business, I live this, I give this And once I twist it, you'd be happy that we did this [Bridge: Trey Songz, Brandon Hines & Both] That's the way we like it, girl That's the way, that's the way No, girl, please, don't you stop it Let it bounce Let it bounce, let it bounce 'Cause you're showing things I've never seen So bring your body to me So... [Chorus] That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce

 

Vertaling

[refrein] I got that work That shoop that'll make your back bounce (je moet me geloven, schatje) Laat je niet kwetsen en verslijten, kleine meid I'll make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (je moet me geloven, schatje) Laat je niet kwetsen en uitputten, kleine meid I'll make your back bounce, bounce [Verse 1: Brandon Hines] What's the problem? Baby, why you fronting? Doe niet alsof je niet kijkt, baby girl, Ik ben aan het stunten Ik kan zien dat je het type bent dat verwend wil worden Ik heb papier, baby, ik kan je geven wat je wilt en Die losse, baby, laat je lichaam werken Werk hard aan me zoals je je zeker voelt I'ma break you off when I get you home Have your eyes rolling back, kiss you all in the zone [refrein] I got that work That shoop that'll make your back bounce (je moet me geloven, schatje) Laat je niet kwetsen en uitputten, kleine meid I'll make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (je moet me geloven, schatje) Laat je niet kwetsen en verslijten, kleine meid I'ma make your back bounce, bounce [Verse 2: Trey Songz] Ze noemen me Songz, baby, maar je weet wie ik ben I get a lot of cash, I handle my biz I get a lot of ass and I do it real big I hit it from the back, you can feel it in your ribs Vertel me wat het is, want baby, het is niet niets Ik kijk naar je vriendin en ze zegt dat je een smoes hebt Ik heb mijn jongen bij me, volgende dag, volgende stad But tonight, we trying to get busy [Chorus] I got that work That shoop that'll make your back bounce (je moet me geloven, schatje) Laat je niet kwetsen en uitputten, kleine meid I'ma make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (je moet me geloven, schatje) Laat je niet kwetsen en verslijten, kleine meid I'ma make your back bounce, bounce [Bridge: Brandon Hines] That's the way I like it That's the way that I like it Oh, nee Nee, meisje, alsjeblieft stop er niet mee Laat het stuiteren, laat het stuiteren Cause you're showing things I've never seen Dus breng je lichaam naar mij Dus... [Chorus] I got that work That shoop that'll make your back bounce (je moet me geloven, schatje) Laat je niet kwetsen en uitputten, kleine meid I'ma make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (je moet me geloven, schatje) Laat je niet kwetsen en verslijten, kleine meid I'ma make your back bounce, bounce [Verse 3: Trey Songz] Yeah, baby, I'm 'bout to shoop inside you Grip tight on that ass, tighter than pliers Huh, When I shoop behind you Body be aching. waiting for somebody to find you I got that work, that shoop, I remind you Ik heb het niet over hard werken als ik zeg dat ik haar moet slijpen Ik heb het over de zaken, ik leef dit, ik geef dit And once I twist it, you'd be happy that we did this [Bridge: Trey Songz, Brandon Hines & Both] That's the way we like it, girl That's the way, that's the way Nee, meisje, alsjeblieft, stop er niet mee Let it bounce Let it bounce, let it bounce Cause you're showing things I've never seen Dus breng je lichaam naar mij So... [Chorus] That shoop that'll make your back bounce (je moet me geloven, schatje) Laat je niet kwetsen en uitputten, kleine meid I'ma make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Laat je niet kwetsen en uitputten, kleine meid I'ma make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Laat je niet kwetsen en uitputten, kleine meid I'ma make your back bounce, bounce I got that work That shoop that'll make your back bounce (you gotta believe me, baby) Don't get yourself hurt and worn out, little girl I'ma make your back bounce, bounce