Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trey songz Songtekst: body high

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trey songz - body high ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van body high? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trey songz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trey songz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals body high .

Origineel

[Intro: Trey Songz] Uh, yeah You gon' make me turn into the old me, yeah These niggas keep on actin' like they know me, yeah Gotta have at least a hunnid to promote me, yeah Gotta bust it open for my nigga Swae Lee [Verse 1: Swae Lee & Trey Songz] Tell me all your secrets, baby, come clean You and me tonight and you'll be complete If they don't do right by you then leave 'em Drop-top, bitch, I'm flyin', I ain't speedin' Make my own place, yeah, I make my own cash Talkin' 'bout relations, you don't know me like that Touch you like I'm never gonna see you Fuck you like I'm never gonna see you Say you never did, I can't believe you Bottle after bottle plus your pain reliever Ta-tas on her model, she's a leader Hot stuff, think I want her, matter fact I need her Hot stuff, yeah, I want her, matter fact I need her Talk stuff all you wanna, when I see, I'm beatin' When I flash cheese, she's cheesin' Baby, I get fly for no reason [Pre-Chorus: Trey Songz] Body high and she fuck my mind You extend your stay just to go night-night? Body high and you're on my mind Did you wait all day just to go night-night? [Chorus: Trey Songz & Swae Lee] She know she turn me on (Know she turn me on) She know she turn me on, she 'bout to ride it out She 'bout to ride it out Go spend my money up I'm 'bout to try her out She slipped her panties off She fuckin' wit' me tough I had enough of drugs (I had enough of drugs, yeah) She took me outside and- (She took me, she took me, she took me) She took me outside and- (She took me, she took me, she took me) She took me outside and- (She took me, she took me, she took me) She fucked me outside and- (She took me, she took me, she took me) [Verse 2: Trey Songz & Swae Lee] Tell me all your secrets, baby, come clean When you're next to me lookin' like a young queen Makin' movies tonight, it's only one scene Girl, you make it move like I never ever done seen Baby, we should do somethin' special, show you something Fuck that foreplay, baby, do that one thing Fuck what all these whores say if I ever told you one thing Girl, the microphone for you if you ever wanna come sing All over that body like some sunscreen Player high suite with the beach view (Oooh) She was only doin' what the freaks do Swae said that he know her, I told him, "Me too" Trigga-Trigga, how these finna creep through? You a sneak, hatin', but we peeped you Comin' from the party, cannot reach you 'Fore I hit, I need to get a preview [Pre-Chorus: Trey Songz] Body high and she fuck my mind You extend your stay just to go night-night? Body high and you're on my mind Did you wait all day just to go night-night? [Chorus: Trey Songz & Swae Lee] She know she turn me on (Know she turn me on) She know she turn me on, she 'bout to ride it out She 'bout to ride it out (She 'bout to ride it out) Go spend my money up (Go spend my money up) I'm 'bout to try her out (I'm 'bout to try her out) She slipped them panties off (She slipped them panties off) She fuckin' wit' me tough (She fuckin' wit' me tough) I had enough of drugs (I had enough of drugs, yeah) She took me outside and- (She took me, she took me, she took me) She took me outside and- (She took me, she took me, she took me) She took me outside and- (She took me, she took me, she took me) She fucked me outside and- (She took me, she took me, she took me) [Outro: Trey Songz] Uh, yeah Uh, yeah Whoo-whoo-whoo She took me, she took me She took me, she took me She took me, took me Took me, took me She took me, took me Took me, took me

 

Vertaling

[Intro: Trey Songz] Uh, yeah You gon' make me turn into the old me, yeah These niggas keep on actin' like they know me, yeah Gotta have at least a hunnid to promote me, yeah Gotta bust it open for my nigga Swae Lee [Verse 1: Swae Lee & Trey Songz] Tell me all your secrets, baby, come clean Jij en ik vanavond en je zal compleet zijn Als ze niet goed voor je zijn, laat ze dan. Drop-top, bitch, I'm flyin', I ain't speedin' Make my own place, yeah, I make my own cash Praten over relaties, zo ken je me niet Touch you like I'm never gonna see you Fuck you like I'm never gonna see you Zeg dat je het nooit gedaan hebt, ik kan je niet geloven Fles na fles plus je pijnstiller Ta-tas op haar model, ze is een leider Hot stuff, ik denk dat ik haar wil, in feite heb ik haar nodig Hot stuff, yeah, I want her, matter fact I need her Praat zoveel je wilt, als ik het zie, ben ik weg When I flash cheese, she's cheesin' Baby, I get fly for no reason [Pre-Chorus: Trey Songz] Body high and she fuck my mind You extend your stay just to go night-night? Body high and you're on my mind Heb je de hele dag gewacht gewoon om te gaan nacht-nacht? [Chorus: Trey Songz & Swae Lee] She know she turn me on (Know she turn me on) She know she turn me on, she 'bout to ride it out She 'bout to ride it out Go spend my money up I'm 'bout to try her out She slipped her panties off She fuckin' with' me tough I had enough of drugs (Ik had genoeg van drugs, ja) Ze nam me mee naar buiten en... Ze nam me mee, ze nam me mee, ze nam me mee. Ze nam me mee naar buiten en... Ze nam me mee, ze nam me mee, ze nam me mee... Ze nam me mee naar buiten en... Ze nam me mee, ze nam me mee, ze nam me mee. She fucked me outside and- (She took me, she took me, she took me) [Verse 2: Trey Songz & Swae Lee] Tell me all your secrets, baby, come clean When you're next to me lookin' like a young queen Makin' movies tonight, it's only one scene Girl, you make it move like I never ever seen Baby, we moeten iets speciaals doen, je iets laten zien Fuck dat voorspel, baby, doe dat ene ding Fuck wat al die hoeren zeggen als ik je ooit één ding vertel Meisje, de microfoon voor jou als je ooit wilt komen zingen Over dat hele lichaam als zonnebrandcrème Player high suite with the beach view (Oooh) Ze deed alleen maar wat de freaks doen. Swae zei dat hij haar kende, ik zei hem, "Ik ook" Trigga-Trigga, hoe deze finna kruipen door? Je bent een gluiperd, haatdragend, maar we hebben je gezien. Komend van het feest, kunnen je niet bereiken 'Before I hit, I need to get a preview [Pre-Chorus: Trey Songz] Body high and she fuck my mind You extend your stay just to go night-night? Body high and you're on my mind Heb je de hele dag gewacht alleen maar om te gaan nacht-nacht? [Chorus: Trey Songz & Swae Lee] She know she turn me on (Know she turn me on) She know she turn me on, she 'bout to ride it out She 'bout to ride it out Go spend my money up (Ga mijn geld uitgeven) I'm 'bout to try her out (Ik ben 'bout om haar uit te proberen) She slipped them panties off (Ze gleed uit met haar slipje) She fuckin' wit' me tough (Ze neukt me stoer) I had enough of drugs (Ik had genoeg van drugs, ja) Ze nam me mee naar buiten en... Ze nam me mee, ze nam me mee, ze nam me mee... She took me outside and- (She took me, she took me, she took me) She took me outside and- (She took me, she took me, she took me) She fucked me outside and- (She took me, she took me, she took me) [Outro: Trey Songz] Uh, yeah Uh, yeah Whoo-whoo-whoo She took me, she took me She took me, she took me Ze nam me, nam me Nam me, nam me Ze nam me, nam me Nam me, nam me