Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trey songz Songtekst: dopest chick

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trey songz - dopest chick ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dopest chick? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trey songz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trey songz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dopest chick .

Origineel

Feels good ya know Out of all the hotties in the world I got everything I need in one girl She the most amazing thing to me And it ain't just what I see It's the way that she love me Let me tell you how it feels to be with her Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything Let me tell you how it feels to be with her Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything Now I have many friends That be going round In and out a club thinkin' Tryna find that special one, oh yes they do But nothing's better than chemistry And especially the kind between you and me Makes me wanna shout out to the world Let me tell you how it feels to be with her Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything Let me tell you how it feels to be with her Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything Now, she means more than all of the world I wouldn't trade her love for anything in this world 'Cause when we touchin' and we kissing And ain't never nothing missing And I love the way she love me Be all on me if I diss it She so amazing to me Let me tell you how it feels to be with her Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything Let me tell you how it feels to be with her Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything 'Cause when we touchin' and we kissing And ain't never nothing missing And I love the way she love me Be all on me if I diss it She so amazing to me Let me tell you how it feels to be with her Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything Let me tell you how it feels to be with her Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything When you're with the dopest chick alive (you could lose everything and still be my everything)

 

Vertaling

Het voelt goed, weet je. Van alle hete meiden in de wereld heb ik alles wat ik nodig heb in één meisje Ze is het meest verbazingwekkende ding voor mij En het is niet alleen wat ik zie It's the way that she love me Laat me je vertellen hoe het voelt om bij haar te zijn Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything Laat me je vertellen hoe het voelt om bij haar te zijn Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything Nu heb ik veel vrienden That be going round In and out a club thinkin' Tryna find that special one, oh yes they do Maar niets is beter dan chemie En vooral het soort tussen jou en mij Maakt dat ik wil schreeuwen tegen de wereld Laat me je vertellen hoe het voelt om bij haar te zijn Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything Laat me je vertellen hoe het voelt om bij haar te zijn Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything Nu, ze betekent meer dan de hele wereld I wouldn't trade her love for anything in this world 'Cause when we touchin' and we kissing And ain't never nothing missing And I love the way she love me Be all on me if I diss it She so amazing to me Laat me je vertellen hoe het voelt om bij haar te zijn Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything Laat me je vertellen hoe het voelt om bij haar te zijn Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything 'Cause when we touchin' and we kissing And ain't never nothing missing And I love the way she love me Be all on me if I diss it She so amazing to me Let me tell you how it feels to be with her Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything Let me tell you how it feels to be with her Dopest chick alive it's like 20s on your ride And the wheels keep spinnin' Fresh white linen You could lose everything and still be my everything When you're with the dopest chick alive (you could lose everything and still be my everything)