Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trey songz Songtekst: interlude4u

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trey songz - interlude4u ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van interlude4u? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trey songz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trey songz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals interlude4u .

Origineel

[Verse] Yeah, this is for you (No matter how much I let you down) Only for you (Ain't going nowhere, nowhere) If I can't have you no one can (Me for you) It can only be me You think I'm crazy huh? Maybe I am You kept me on this pedestal no matter how much I let you down [Chorus] Just tell me that you'll hold me down (Just me for you, for you) I got you baby, I got you (You can never find another man) Just me, for you (Just me for you, for you) [Outro] Girl, I'd rather die, if you took your love somewhere Don't you even try, no, don't you take your love, away You kept me on this pedestal no matter how much I let you down Too long, you've had me on this pedestal

 

Vertaling

[Verse] Yeah, this is for you (Het maakt niet uit hoeveel ik je in de steek laat) Only for you (Ain't going nowhere, nowhere) If I can't have you no one can (Me for you) It can only be me Je denkt dat ik gek ben huh? Misschien ben ik dat wel. Je hield me op dit voetstuk, hoezeer ik je ook teleurstelde [Chorus] Just tell me that you'll hold me down (Just me for you, for you) I got you baby, I got you (You can never find another man) Just me, for you (Just me for you, for you) [Outro] Girl, I'd rather die, if you took your love somewhere Probeer het zelfs niet, nee, neem je liefde niet weg You kept me on this pedestal no matter how much I let you down Too long, you've had me on this pedestal