Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trick pony Songtekst: a boy like you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trick pony - a boy like you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a boy like you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trick pony! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trick pony en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a boy like you .

Origineel

I like my fun every bit as much as anyone But I want a love that's real Somehow you know How to get inside this heart of gold Real smooth, real slow I should turn and leave but You feel so good to me mercy me [Chorus] What's a good ole girl supposed to do With a boy like you (bad, bad boy like you) There's no limit to the trouble I could get into With a boy like you (bad, bad boy like you) Oh a boy like you My neck, your lips You're startin' fires with your fingertips I can't resist givin' in completely I can't stop lovin' you lovin' me [Chorus] Makin' love so sweetly, you feel so good to me Mercy me, mercy me, mercy me [Chorus: x2]

 

Vertaling

Ik hou net zoveel van mijn plezier als iedereen Maar ik wil een liefde die echt is Op de een of andere manier weet jij hoe je in dit hart van goud kunt komen Heel gladjes, heel langzaam Ik zou me moeten omdraaien en weggaan maar You feel so good to me mercy me [refrein] What's a good ole girl supposed to do With a boy like you (bad, bad boy like you) Er is geen limiet aan de problemen waar ik in terecht kan komen With a boy like you (bad, bad boy like you) Oh een jongen zoals jij My neck, your lips You're startin' fire with your fingertips Ik kan het niet laten om helemaal toe te geven I can't stop lovin' you lovin' me [refrein] Makin' love so sweetly, you feel so good to me Mercy me, mercy me, mercy me [refrein: x2]