Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tricky Songtekst: devil’s helper

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tricky - devil’s helper ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van devil’s helper? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tricky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tricky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals devil’s helper .

Origineel

So what you gonna do? It's me that's haunting you It's me you'll have to face On judgment day Are you gonna give release I'll never let you rest in peace Lookin forward to the end It's better we die friends Have to cleanse my soul Straight away your god I can't wait until you die I can't wait to meet you there Organize the pain Come ride on as the train Organize the colors The sweetest,there's the others On judgment day Can't wait to meet you there You lie and so do I You lie and so do I On judgment day So what you gonna do? It's me that's haunting you It's me you'll have to face On judgment day Are you gonna give release I'll never let you rest in peace Lookin' forward to the end It's better we die friends Have to cleanse my soul Straight away your god I can't wait until you die I can't wait to meet you there Organize the hate Let's ride on as the train Organize the colors The sweetest,there's the others Judgment day, this judgment day You lie and so do I You lie and so do I

 

Vertaling

Dus wat ga je doen? Ik ben het die je achtervolgt. Ik ben het die je onder ogen moet komen Op de dag des oordeels Laat je me dan gaan? Ik zal je nooit in vrede laten rusten Ik kijk uit naar het einde Het is beter dat we sterven als vrienden Ik moet mijn ziel reinigen Meteen je god Ik kan niet wachten tot je sterft. Ik kan niet wachten om je daar te ontmoeten Organiseer de pijn Kom meerijden als de trein Organiseer de kleuren De zoetste, daar zijn de anderen Op de dag des oordeels Kan niet wachten om je daar te ontmoeten Je liegt en ik ook Je liegt en ik ook Op de dag des oordeels Dus wat ga je doen? Ik ben het die je achtervolgt Ik ben het die je onder ogen moet komen Op de dag des oordeels. Laat je me dan gaan? Ik zal je nooit in vrede laten rusten Ik kijk uit naar het einde Het is beter dat we sterven als vrienden Ik moet mijn ziel reinigen Meteen je god Ik kan niet wachten tot je sterft. Ik kan niet wachten om je daar te ontmoeten Organiseer de haat Laten we verder rijden als de trein Organiseer de kleuren De zoetste, daar zijn de anderen Dag des oordeels, deze dag des oordeels Jij liegt en ik ook Jij liegt en ik ook