Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tricky Songtekst: you don’t wanna

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tricky - you don’t wanna ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you don’t wanna? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tricky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tricky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you don’t wanna .

Origineel

You want to estimate The distance that it takes To find another lover You want to rectify This mad look in my eyes Then find your other lover I found out how to be perfect for you, my dear While I was bumping around, bumping around You want to estimate The distance that it takes To find another lover Come on, let's rectify This mad look in my eyes Come on, yes, let's discover You don't wanna face me when you You don't wanna make me when you You don't wanna take me when you You don't wanna face me when you You don't wanna make me when you You don't wanna take me when you fail One day, you'll hold your head So dark and withered dead Wish you were here A simple task to feed Of unforgiven greed Wish you were here I found out how to be perfect for you, my dear While I was bumping around, bumping around You don't wanna face me when you You don't wanna make me when you You don't wanna take me when you You don't wanna face me when you You don't wanna make me when you You don't wanna take me when you fail You want to rectify This mad look in my eye I found out how to be perfect for you, my dear While I was bumping around, bumping around One day, you'll hold your head So dark and withered dead Wish you were here A simple task to feed Of unforgiven greed Wish you were here You don't wanna face me when you You don't wanna make me when you You don't wanna take me when you You don't wanna face me when you You don't wanna make me when you You don't wanna take me when you fail You don't wanna face me when you You don't wanna make me when you You don't wanna take me when you You don't wanna face me when you You don't wanna make me when you You don't wanna take me when you fail

 

Vertaling

U wilt schatten De afstand die nodig is om een andere minnaar te vinden Je wilt rechtzetten Deze gekke blik in mijn ogen Vind dan je andere minnaar Ik ontdekte hoe ik perfect voor je kon zijn, mijn liefste Terwijl ik rondsprong, rondsprong Je wilt schatten De afstand die nodig is Om een andere minnaar te vinden Kom op, laten we dit rechtzetten Deze gekke blik in mijn ogen Kom op, ja, laten we ontdekken Je wilt me niet onder ogen komen als je Je wilt me niet maken als je Je wilt me niet nemen als je Je wilt me niet onder ogen komen als je Je wilt me niet dwingen als je Je wilt me niet nemen als je faalt Op een dag, zul je je hoofd vasthouden Zo donker en verdord dood Wou dat je hier was Een eenvoudige taak om te voeden Van onvergeeflijke hebzucht Wou dat je hier was Ik ontdekte hoe ik perfect voor je kon zijn, mijn liefste Terwijl ik aan het rondhobbelen was, aan het rondhobbelen Je wilt me niet onder ogen komen als je Je wilt me niet dwingen als je Je wilt me niet nemen als je Je wilt me niet onder ogen komen als je Je wilt me niet dwingen wanneer je Je wilt me niet nemen als je faalt Je wilt rectificeren Deze gekke blik in mijn ogen Ik heb ontdekt hoe ik perfect voor je kan zijn, mijn liefste Terwijl ik rondsprong, rondsprong Op een dag zul je je hoofd vasthouden Zo donker en verdord dood Wou dat je hier was Een eenvoudige taak om te voeden Van onvergeeflijke hebzucht Wish you were here Je wilt me niet onder ogen komen als je Je wilt me niet dwingen als je You don't wanna take me when you Je wilt me niet onder ogen komen als je Je wilt me niet als je Je wilt me niet nemen als je faalt Je wilt me niet onder ogen komen als je Je wilt me niet als je You don't wanna take me when you You don't wanna face me when you Je wilt me niet als je Je wilt me niet nemen als je faalt