Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trigger10d Songtekst: dirty water (sister machine gun mix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trigger10d - dirty water (sister machine gun mix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dirty water (sister machine gun mix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trigger10d! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trigger10d en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dirty water (sister machine gun mix) .

Origineel

It's as bad as I remember If I remember it at all I want to take you higher But I'm afraid we would fall I'm choking on the smoke of my last cigarette If there's peace beyond this pasture I haven't seen it yet I'm going down, down, down Choke my screams I used to dream But dreams are empty Clean me... I can't pick the meat decaying in my teeth I have to numb my gums first Pretend you're asleep I'm leary of your pity I'm sorry for my daughter I can't see the bottom Wash me dirty water

 

Vertaling

Het is zo slecht als ik me herinner Als ik het me al herinner Ik wil je hoger brengen Maar ik ben bang dat we zouden vallen Ik stik in de rook van mijn laatste sigaret Als er vrede is achter dit weiland Ik heb het nog niet gezien Ik ga naar beneden, naar beneden, naar beneden Verstik mijn geschreeuw Vroeger droomde ik Maar dromen zijn leeg Maak me schoon... Ik kan het vlees dat tussen mijn tanden zit niet plukken Ik moet eerst mijn tandvlees verdoven Doe alsof je slaapt Ik ben op mijn hoede voor je medelijden Ik heb medelijden met mijn dochter. Ik kan de bodem niet zien Was me met vuil water