Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trillville Songtekst: bitch niggaz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trillville - bitch niggaz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bitch niggaz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trillville! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trillville en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bitch niggaz .

Origineel

[Chorus] Bitch niggas don't know me, Bitch niggas don't know me, Bitch niggas don't know me, Bitch niggas don't know me, So stay away from hoe niggas, So stay away from hoe niggas, So stay away from hoe niggas, So stay away from hoe niggas Dis generation I'm livin', its nothin' but this lil' pimpin', I'm breakin' niggas like wody, But nothin' but game I been given, Stay away from weak niggas, consolidating my figures, But if you cross the road pass And put a ten to yo liva, I gives a fuck about hoes, I gives fuck about trick, 'cause the only thing a hoe can do is To slob and nob on my dick, So who in the you been wit, A snappin' fishes like dis, And put the lock on yo shit and leave you dead in a ditch, My ammunition is lethal like Danny Glover I'm armed, Wit some shit to bust yo head if yo hoes in alarm, so back the Fuck Out my face before you get yo ass slung, wit dis AKA-47 aim'in Write At yo heart. [Chorus: x2] Bitch nigga you don't know me So why in the fuck you try'n to Hate, Runnin' your mouth just like some Hoe, Bitch that's the closest thing to Fake, All in my face just like its cool But I see right through this shit, Talkin' bout dat you my folk, No nigga you's a bitch, Get back boy, I'ma be gettin laid up in this bitch, What, nigga time and time again, I done told you better Duck nigga, 'cause if ya fake stay the fuck away 'cause I don't like ya bitch, All my niggas no ya, An they know dat you's a stay trick, All fucked up to tell ya that I ain't gon make me show ya One, two, three, four, nigga (Gra) Mothafucka what it is, Eye'in me bitch hoe ass nigga, You just stepped up in some shit and you ready to duck quick, Run mothafucka stay away from real shit, Bitch nigga might not like it I don't like it either bitch Pussy nigga get back Pussy nigga get slapped Pussy nigga get split Pussy nigga get threshed [Chorus: x2] Next time me and you Cause ain't never wanna meet'cha Yo always talkin' the bullshit Hell no you ain't neva future You always talkin' like a preture But you some of the bullshit You can meet me at the club nigga Fuck the pulpit nigga Fuck the damn altar nigga I ain't sayin' salter nigga Speakin' of me let's meet at The parkin' lot With all my damn nigga So then we can go on and figure out Who Real and who Fake Cause I see through You like glass nigga So go ahead break I'm not I'm the super AKA slash, slash up in your face Talkin' the bullshit Another garbage and I'll Push you away Strike 1, Bad Mistake Strike 2, Bad Mistake World Series Championship Ain't nothin' nothin' about me rich! [Chorus: x2] Scrap y'all, Scrap y'all Woo! Ain't that some mu'fuckin' shit Talkin' like you know me Gonna get your punk ass hit Put that down that's weed in the air Keep jumpin' in my face I'm gonna knock the dreads Out yo hair Who that be BME you know me Niggas tesin my clique I'm a show ya that I'm a G Yea that's the same nigga Fuckin' your daughter With the pimpin' out so hard They gonna call it hoe slaughter Sayin' I'm bitch shorty Who that me playa Even bitches save me for that I'll never date ya Now hoes out your face Can you translate Talkin' all that garbage I'll make ya dicipitate

 

Vertaling

[Chorus] Bitch niggas don't know me, Bitch niggas don't know me, Bitch niggas don't know me, Bitch niggas don't know me, So stay away from hoe niggas, So stay away from hoe niggas, So stay away from hoe niggas, So stay away from hoe niggas Dis generation I'm livin', its nothin' but this lil' pimpin', I'm breakin' niggas like wody, Maar niets anders dan het spel dat ik heb gekregen, Blijf uit de buurt van zwakke niggas, consolideren van mijn cijfers, But if you cross the road pass En zet een tien op je liva, I gives a fuck about hoes, I gives a fuck about trick, want het enige wat een hoer kan doen is op mijn lul sabbelen, Dus met wie ben jij geweest, Een snappin 'vissen als dit, En het slot op je shit zetten en je dood achterlaten in een greppel, Mijn munitie is dodelijk zoals Danny Glover, ik ben gewapend, Met wat spul om je kop in te slaan als je hoeren alarm slaan, dus ga verdomme terug. uit mijn gezicht voordat je je reet gestoken krijgt, met dis AKA-47 aim'in Write At yo heart. [Refrein: x2] Bitch nigga you don't know me So why in the fuck you try'n Haat, Je praat als een hoer, Bitch dat is het dichtste bij Fake, Alles in mijn gezicht alsof het cool is Maar ik kijk dwars door deze shit heen, Ik heb het over jullie, mijn volk, Nee, je bent een trut, Ga terug, jongen, Ik ga in deze teef liggen, Wat? Ik heb je keer op keer gezegd dat je beter kon gaan. Bukken, want als je doet alsof, blijf dan verdomme uit de buurt. want ik mag je niet. Al mijn nikkers mogen je niet, en ze weten dat je een truc bent, Ik ben helemaal opgefokt om je te vertellen dat ik het je niet zal laten zien. Een, twee, drie, vier, nigga (Gra) Mothafucka wat is het, Kijk naar mijn hoerenkont neger, Je bent net in wat shit terecht gekomen en je bent klaar om snel te duiken, Rennen, klootzak. Blijf uit de buurt van echte shit, Bitch nigga vindt het misschien niet leuk Ik vind het ook niet leuk, trut. Pussy nigga get back Pussy nigga get slapped Pussy nigga get split Pussy nigga get threshed [Refrein: x2] Volgende keer jij en ik Cause ain't never wanna meet'cha Yo always talkin' the bullshit Hell no you ain't neva future You always talkin' like a preture Maar jij bent ook zo'n lul Je kunt me ontmoeten in de club, nigga. Fuck de preekstoel nigga Fuck het verdomde altaar nigga Ik zeg niet salter nigga Over mij gesproken, laten we afspreken bij The parkin' lot Met al mijn verdomde nigga So then we can go on and figure out Wie echt en wie nep is Cause I see through You like glass nigga So go ahead break I'm not I'm the super AKA slash, slash up in your face Talkin' the bullshit Nog een vuilnisbak en ik zal Duw je weg Strike 1, Bad Mistake Strike 2, Bad Mistake World Series Championship Ain't nothin' nothin' about me rich! [Refrein: x2] Scrap y'all, Scrap y'all Woo! Is dat geen klote shit Talkin' like you know me Gonna get your punk ass hit Zet dat neer dat is wiet in de lucht Keep jumpin' in my face I'm gonna knock the dreads uit je haar Who that be BME you know me Niggas tesin my clique I'm a show ya that I'm a G Yea that's the same nigga Fuckin' your daughter With the pimpin' out so hard They gonna call it hoe slaughter Sayin' I'm bitch shorty Who that me playa Zelfs teven sparen me voor dat I'll never date ya Nu hoeren uit je gezicht Can you translate Talkin' all that garbage I'll make ya dicipitate