Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trio parada dura Songtekst: amor distante

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trio parada dura - amor distante ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor distante? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trio parada dura! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trio parada dura en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor distante .

Origineel

Se eu fosse um passarinho. Queria voar no espaço. E sentar devagarinho. Na voltinha dos seus braços. Pra gozar dos seus carinhos. E aliviar a dor que eu passo. Queria te dar um beijinho. E depois um forte abraço. . Tu partiu e me deixou. Numa negra ansiedade. Sofrendo tanta amargura. E chorando de saudade. Meu coração não resiste. Pra dizer mesmo a verdade. Para mim já não existe. A tal de felicidade. . Depois que você partiu. Minha vida é sofrer. Me escreva sem demora. Que estou louco pra saber. O lugar que você mora. Também quero te escrever. Marcando para qualquer hora. Um encontro com você. . É um ditado muito certo. Quem ama nunca se esquece. Quem tem um amor distante. Chora, suspira e padece. Coração bate bastante. Saudade no peito cresce. Se você tem outro amor. Seja franca e me esclareçe

 

Vertaling

Als ik een vogeltje was. Ik zou de ruimte in willen vliegen. En ga langzaam zitten In de schoot van je armen. Om van je liefkozingen te genieten. En de pijn verzachten die ik doormaak. Queria te dar um beijinho. En dan een dikke knuffel. Je ging weg en liet mij achter. In een donkere angst. Lijdend aan zoveel bitterheid. En huilend van verlangen. Mijn hart kan het niet weerstaan. Om je de waarheid te zeggen. Voor mij bestaat het niet meer. Er bestaat niet zoiets als geluk... Nadat je wegging. Mijn leven lijdt. Schrijf me zo snel mogelijk. Ik wil het heel graag weten. Waar je woont. Ik wil jou ook schrijven. Ik wil graag een afspraak maken voor wanneer dan ook. Een afspraakje met jou. Het is een waar gezegde. Wie liefheeft vergeet nooit. Die een verre liefde heeft. Huil, zucht en lijd. Hart klopt veel. Saudade in de borst groeit. Als je een andere liefde hebt Wees eerlijk en licht me in